Biden blir spiddet på sine egne uttalelser. I september i fjor holdt han en tale i Philadelphia i Indepence Hall der han sa Maga-Republikanerne representerte ekstremisme som truet republikken.

Men selv har Biden forsøkt å dytte transkultur på skolebarn og befolkningen. De vil rett og slett ikke ha det.

Likevel gjør Det hvite hus juleseremonien til et anti-kristelig freakshow ved å invitere en dansegruppe som hyller BLM, anti-hvit, anti-amerikanske verdier.

Amerikanerne har fått nok, men ikke Bidens og Demokratene. De fortsetter å gni amerikanernes neser ned i sumpen.

Den sumpen omfatter også Gaza-aktivister og imamer som oppfordrer til jihad. En skulle ikke tro det var mulig: 22 år etter 9/11 lar myndighetene en imam oppfordre unge muslimer til å bli selvmordsbombere. Amerikanere forstår at dette er hva Biden og hans folk vil skal skje. Det er derfor de har sluppet inn åtte-ni millioner illegale, for det meste menn i våpenfør alder.

Bidens regime ønsker USAs destruksjon.

YouTube:

Rumble:

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Hva med å møte likesinnede ved å bli med i et av våre lokallag?

Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.