Sammen med Alf R. Jacobsen lodder vi stemningen: Hva var det Putin sa? Hvordan virket han? Hvordan reagerte vestlige medier? Hvordan gjengir de ham?

Etter noen timer var det Bidens tur i Warszawa. Biden gir like dele oppfatninger som Putin. Noen tar det han sier at face value, som det han utgir seg. Andre har et mer kritisk forhold. Det er den speilvendte virkelighet. En asymmetri mellom oppfatning av Putin og Biden, avhengig av hvem man spør.

Dette i seg selv er urovekkende, for splittelsen går ikke bare mellom Vest og Øst. Den går også tvers gjennom Vesten, selv om man forsøker å overbevise om at det hersker enighet.

 

 

Abonner på vår Doc-TV News kanal – det er helt gratis og det hjelper oss å stige i algoritmene og nå et større internasjonalt publikum!

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Følg oss på Rumble. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Kjøp bøker fra Document!

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.