Biden-regimet har gått foran med en ekstrem innvandringspolitikk, men nå ser Tyskland ut til å følge etter. Programmet til den nye regjeringen er liberalisering. Den som ventet innstramming, blir skuffet. Her skal alle som kommer seg til Tyskland, få bli. Signalet dette sender, vet vi blir plukket opp av omverdenen og menneskesmuglere.

Seks år etter folkevandringen i 2015 går USA amok, og nå følger Tyskland etter. De vet utmerket godt at denne politikken er dypt upopulær, men det virker som om de vil trykke befolkningsutskiftningen ned i halsen på the deplorables.

Det er slående hvor lik politikken er i USA og Vest-Europa. Biden har slått inn på en fascistisk linje – korporativ, etatisme, og en sammenvevning av statsmaktene som er uten sidestykke. Ordet fascisme er ikke å ta munnen for full.

Hvordan vil dette påvirke Europa?

Vi vet at noen vil pynte brura og sette inn innvandrere i ledende stillinger, uten tanke på befolkningens reaksjoner.

Dette gjelder nå i Sverige, Danmark og Norge.

Vi aner at stillingen inngår i et spill der befolkningen er redusert til statister.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.