Den fem år gamle gutten som falt ned i en tretti meter dyp brønn i Marokko, hadde ikke overlevd fem dager under bakken. Han var død. Det kunne man konstatere etter en svær innsats for å hente ham ut. En hel verden fulgte med, og Marokko måtte levere.

Gravemaskiner har de siste dagene fjernet store masser rundt den dype brønnen. Lørdag ettermiddag gikk redningsmannskaper inn i en horisontal tunnel som de laget for å komme fram til stedet der gutten befinner seg. Et medisinsk team var sammen med dem, for håpet var å finne gutten i live.

Etter flere timer med møysommelig graving for hånd for å unngå at jorda raser over gutten og redningsmannskapene, klarte de sent lørdag kveld å nå fram til femåringen.

En AP-reporter på stedet rapporterer at gutten var pakket inn i et gult teppe etter at han ble tatt ut av tunnelen. Kort tid senere opplyste Marokkos kong Mohammed at gutten er død.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.