I en kommentar 23. januar skrev Helena Edlund et åpent brev til den norske regjeringen: Angående Taliban.

Helena Edlund er tidligere soldat i Afghanistan og åpnet sitt brev slik:

La meg begynne med å si at jeg trodde det var en spøk da jeg hørte at dere hadde invitert det afghanske Taliban til en «dialog» for videre samarbeid.

Hennes egne erfaringer med Taliban gjør det helt uforståelig at Norges regjering inviterte terroristene hit:

Tiden min i Afghanistan har lært meg dette: Hvis du vil vite hvordan ondskapen her på jorden ser ut, må du møte Taliban. Det er ingen med et mer pervertert syn på kvinner, barn og dyr enn Afghanistans Taliban – og de verdiene har tusenårige røtter.

I en samtale mellom Hanne Tolg og Helena Edlund kommer det frem hvor umulig og hvor naivt det er av Vesten å tro at de kan endre et islamistisk styresett som aghanere stort sett ønsker velkommen all den tid 90 prosent vil leve under Sharia-lover.

97 prosent av bistanden til Afghanistan forsvinner i korrupsjon. Hvorfor skal norske skattebetalere fylle lommene til Taliban?

Se også:

Doc-TV: Helena Edlund forteller fra Afghanistan

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Kents bok her!

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.