Neida, å invitere Taliban innebærer på ingen måte noen legitimering eller anerkjennelse av regimet, forsikret utenriksminister Anniken Huitfeldt oss lørdag.

Dream on.

Talibans utenriksminister er svært godt fornøyd med pr-suksessen møtene i Oslo har medført, understreket han i dag:

– At Norge har gitt oss denne muligheten, er i seg selv en prestasjon for oss ettersom vi har fått dele scene med verden.

Nordmenn har innvandret fra Afghanistan, mente kong Harald, og likevel vet vi pinlig lite om afghansk mentalitet og kultur. Men der hovedstrømsmediene svikter, kommer Helena Edlund oss til unnsetning.

Mye av det hun har å fortelle fra den tiden hun tjenestegjorde i landet er så fryktelig at man nesten kan forstå medienes vegring mot å gi oss ufiltrerte fakta.

Men det er ikke bare i Norge det skjer ting. Vi snakker også om helgens store demonstrasjoner mot vaksinepass. I Stockholm demonstrerte minst 15.000, i Brussel 50.000.

 

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

De som ønsker daglige varsler om Dagsordens sendetid på e-mail, kan skrive til dan@document.no

Kjøp Alf R. Jacobsens politiske bombe «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.