Bill Clinton, Donald Trump og prins Andrew er blant dem som var om bord i den overgrepsdømte milliardæren Jeffrey Epsteins privatfly, ifølge hans tidligere pilot.

Lawrence Visoski, som arbeidet for Epstein i nesten 30 år, forklarte i retten i New York tirsdag at han fikk beskjed når viktige personer skulle om bord og at han da passet på at «flyet så pent ut».

I tillegg til Clinton og Trump, to amerikanske ekspresidenter, og prins Andrew, forklarte Visoski at han også husker å ha fløyet skuespilleren Kevin Spacey, som selv har blitt anklaget for flere overgrep.

Han sa videre at han «definitivt ikke» var vitne til noen overgrep om bord flyet, men bemerket at døren til cockpiten alltid var lukket under flygninger.

Episteins velkjente passasjerer er tidligere omtalt, men Visoski kom med flere detaljer på den første dagen av rettssaken mot Ghislaine Maxwell tirsdag.

Han forklarte også at han anså Maxwell som Epsteins «nummer to», og at hun ofte ringte for å planlegge flygninger.

Maxwell er tiltalt for å ha hjulpet sin tidligere partner, avdøde Jeffrey Epstein, med å rekruttere og misbruke unge jenter og kvinner. Den 66 år gamle finansmannen begikk selvmord i 2019 i cellen sin i et fengsel på Manhattan. Han satt i varetekt før rettssaken mot ham skulle begynne.

Interessen for den spesielle saken er stor, og den ventes å pågå fram til midten av januar.

Les også:

– Ghislaine Maxwell like ond som Epstein

Kjøp Kents bok her!

Skaff antistoffer mot woke: Kjøp Roger Scrutons bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.