Den siste bunken rettsdokumenter relatert til Jeffrey Epsteins partnere og ofre skal frigis nesten fire år etter at Epstein angivelig tok sitt eget liv mens han satt fengslet i New York.

Medarbeidere, ofre og ansatte 

Dokumentene forventes å inneholde navn på medarbeidere, ofre og ansatte knyttet til Epstein, «uanstendige» beskyldninger og også ny informasjon om prins Andrew som er anklaget for å ha hatt sex med Virginia Roberts da hun var 17 år.

Papirene inneholder navn på personer som omtales som «påståtte gjerningsmenn» eller siktet for «alvorlig forseelse».

Etter Epsteins angivelige selvmord i 2019 har prosessen for å få offentliggjort forseglet materiale versert i den føderale domstolen i New York. Disse dokumentene representerer det siste av dette materialet.

Gates og Clinton

Prins Andrew og Alan Dershowitz, jusprofessor ved Harvard, er antatt å være blant personene som er nevnt i dokumentene, skriver Mail Online

Andre høyprofilerte menn som er assosiert med Epstein-saken, er Bill’ene Gates og Clinton, men det er uklart om de blir referert til i dokumentene som vil bli offentliggjort i løpet av de kommende månedene.

Dokumentene har vært forseglet siden Epsteins død i 2019 og stammer fra en sak anlagt av Roberts i 2015 mot Ghislaine Maxwell. 

Maxwell ble dømt for sexhandel og rekruttering av mindreårige til Epstein.

Ghislaine Maxwell fikk tyve års fengsel

 

Kjøp e-boken av Kent Andersen her!

Kjøp «Mesteren og Margarita» her!

Kjøp Susanne Wiesingers bok «Kulturkamp i klasserommet» her!  Du kan også kjøpe e-boken her.

Document bringer nyheter andre fortier. Støtt oss!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.