Fordi folk flest har bevart en viss anstendighet og integritet, har de vanskelig for å forestille seg at eliten mangler skrupler. Det folket som stemte nei til EU i to folkeavstemninger, har et kraftig behov for oppdatering. Norge er sterkt involvert i EUs fordypning, særlig på energiområdet. Derfor avsa Høyesterett kjennelse om at det var greit å avstå suverenitet, bare det skjedde stykkevis og delt.

Et annet utfall ville vært utenkelig. Høyesterett har fått bundet mandat, og dette kommer ikke fra det norske folk. De styrer på vegne av et nytt, imaginært «Vi». Dette nye «Vi» er EU, og Norge deltar i kampen mot Ungarn og Polen, enten det er via EØS-penger eller et justispolitisk samarbeid mot Polen. Det er viktig å være klar over at vi deltar i kampen mot to suverene stater som kjemper for sin selvstendighet.

I går ble det bemerket at det ikke er noen svensker, polakker eller litauere representert i styre og stell, til tross for at dette er betydelige folkegrupper i det nye Norge. Men de er ikke ønsket. De representerer kulturer som er for lik vår egen. Det kunne oppstå nye allianser. Da heller import fra MENA. Disse folkene virker som brekkstang mot den homogene norske kulturen, som er definert som en uting.

Inntil nordmenn innser at det er et system i galskapen som går ut på å bryte ned det norske, vil prosessen akselerere. Myndighetene og eliten håper å kunne skape så mange facts on the ground at prosessen er irreversibel.

Det er nettopp mangel på legitimitet og forankring i folket som gjør at det utenkelige kan skje. 9/11 var en sort svane, men vår elite har ikke lært av historien. Eliten har åpnet mange dører og klarer ikke lukke dem igjen. Å tro at man har kontroll over landets befolkning og kan stole på den nye, sier noe om elitens overmot og illusjoner.

I natt kom det frem at Biden-regimet har sluppet 87.000 afghanere inn i landet uten noen form for kontroll. Man aner ikke hvem de er.

Darrell Brooks var en varslet katastrofe. Demokratene og woke-mediene har heiet frem disse typene gjennom politisk hatretorikk og ikke minst en kriminalitetsreform som er på de kriminelles side.

Selv etter at Kyle Rittenhouse ble frikjent, fordømmer Biden ham. Rasisme er blitt en besettelse. Europeere later som de ikke ser hva som kommer. Men de gjenskaper den samme typen konflikt ved hjelp av en overnasjonal kultur i allianse med en helt ny islamsk befolkning.

Både i USA og i Europa er det Makten mot folket.

Her vil tilfeldighetene at Polen og Ungarn skal spille samme rolle som de gjorde i kampen mot ottomannene. Jo mer Brussel presser, desto mer vil polakkene forstå at de er siste skanse.

Folket og dets suverenitet, demokratiets bærebjelke, er blitt en motstander. Det er ikke første gang i historien, men det gjør vondt å erkjenne at makthavernes interesser ikke lenger er våre, hva enten det gjelder pandemi eller befolkningsutskiftning.

Dette svir i sjelen.

Jeg kom under gårsdagens tv-sending til å si at nordmenn også vil bli do-tømmere i det nye Norge. Dét ble møtt med en viss motstand.

Men se på kursen. Allerede på 1990-tallet ble det vanskelig å undervise om Holocaust på visse Oslo-skoler. I dag er det ingen som spør hvordan det står til med den saken.

Da vår bidragsyter «rubb» arbeidet i en barnehage i Groruddalen, fortalte han om problemer i hverdagen, eksempelvis motstand mot leverpostei og salami, og krav fra ansatte om to typer stekeovner. Ansatte med muslimsk kultur mislikte at svineprodukter ble tilberedt i samme ovn som halal-mat. I det øyeblikk nordmenn ga etter for deres renhetskrav, innrømmet de samtidig at de selv er urene.

Dombås 20.02.2020
Dombås kirke etter brannen natt til torsdag.
Foto: Astrid Kvam Helset / NTB scanpix

«Abdul» må svare for skader for over 20 millioner kroner på verneverdige Dombås kirke

I Frankrike øker vandaliseringen av kirker. I Sverige har det vært flere kirkebranner og vandalisering av kirkegårder.

Hvis man vil ha et blikk inn i fremtiden, kan man ta en titt på kirkegårdene i land som Algerie.

Vi vet hva som er vår fremtid, men vi vil ikke vite det. Det er vår egen psyke som er det største problemet.

 

 

Fakta om norske kirkebranner anno 2010

* Hønefoss kirke er den andre kirken som har brent ned til grunnen i Norge siden 1999. Den forrige var Våler kirke i Hedmark 29. mai 2009.

* Fra 1970 og fram til 1999 brant 33 kirker ned i Norge. Fra 1999 til 2009 registrerte KA (Kirkelig arbeidsgiver- og interesseorganisasjon) en rekke branntilløp i kirker – det mest alvorlige i Gjerpen kirke, som ble påført betydelige skader innvendig i en påsatt brann i 2003, men ingen kirke brant ned til grunnen i den perioden.

* KA mener dette skyldes en sterk oppmerksomhet på brannsikkerheten i norske kirker etter den voldsomme oppblomstringen på 90-tallet, da ni kirker ble påtent og totalt 17 brant ned. Den mest kjente er brannen i Holmenkollen kapell, som er en av tre branner Varg Vikernes, kjent som «Greven», ble dømt for i 1994.

* Dette er de norske kirkene som har brent ned fra 1970, med brannårsak i parentes: 1972 Målselv (lynnedslag), 1974 Storekarlsøy (smitte fra skolebrann), 1975 Nordfold (lynnedslag), 1978 Salangen (påtent), 1979 Lakselvbukt (el-anlegg), 1979 Vålerengen (loddeflamme), 1981 Meldal (loddeflamme), 1982 Egedes Minne (påtent), 1983 Sykkylven (ukjent), 1983 Borge, Lofoten (el-anlegg), 1984 Nord-Frøya (antatt el-anlegg), 1984 Fredly, Harstad (påtent), 1985 Lund, Kristiansand (antatt påtent), 1986 Romsås, Oslo (påtent), 1987 Sørreisa (lynnedslag), 1988 Langesund (antatt el-anlegg), 1990 Leirbotn Alta (påtent), 1991 Ogna (lynnedslag), 1992 Fantoft (påtent), 1992 Holmenkollen (påtent), 1992 Skjold (påtent), 1992 Hauketo (påtent), 1992 Åsane (påtent), 1994 Sund (el-anlegg?), 1994 Seegård (påtent), 1994 Frogn (påtent), 1994 Åmot, Modum (påtent), 1995 Såner (påtent), 1995 Innset (påtent?), 1996 Heli (lynnedslag), 1996 Veldre (el-anlegg?), 1998 Herøy (el-anlegg?), 1999 Grymyr (påtent?), 2009 Våler (påtent). (Kilde: KA, NTB)

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.