En journalist fra MSNBC er utvist fra Kyle Rittenhouse-rettssaken i Kenosha etter at han fulgte etter bussen med jurymedlemmene og kan ha forsøkt å fotografere dem. Dommer Bruce Schroeder så meget alvorlig på hendelsen. Juryen er allerede intimidert. Hvis ansiktene kommer ut kan det bli kroken på døra for en uavhengig dom.

On Thursday morning the Kenosha Judge overseeing the Kyle Rittenhouse trial banned MSNBC From the trial AND the courthouse…
The reporter’s name is James Morrison and the MSNBC producer is named Irene Byon. Morrison claimed that he was told to follow the vehicle under the supervision of a producer based in New York named Irene Byon according to Schroeder.

Det står allerede en mobb utenfor rettslokalet og skriker. Den aksepterer bare et utfall: At Rittenhouse finnes skyldig. Men det motsatte virker mer sannsynlig. Da er det frykt for at mobben vil gå amok, akkurat som den gjorde da Jacob Blake ble skutt i august i fjor. Det het at Blake var ubevæpnet, men det kom senere frem at han var bevæpnet med en kniv. Da var allerede byen brent ned.

Judge: “I have instructed that no one from MSNBC will be allowed into this building for the duration of the trial. This is a very serious matter and I don’t know what the ultimate truth of it is, but absolutely it would go without much thinking that someone who is following the jury bus – that is an extremely serious matter and will be referred to the proper authorities for further action.”

Schroeder har fått beskjed om at ungene hans skal lide en pinefull død hvis Rittenhouse frikjennes. I meldinger heter det også at han har en hvit KKK-drakt under dommerkappen.

 

UPDATE WITH VIDEO: MSNBC BANNED FROM RITTENHOUSE TRIAL AND COURTHOUSE! Reporter Taken Into Custody – Was Following, Stalking Jury Bus and Ran Red Light!!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.