I alt 35 kristne tjenestemenn i Navy SEAL saksøker nå Pentagon, etter at deres ønske om å slippe unna vaksinetvangen på religiøst grunnlag ble avvist. De verdenskjente spesialsoldatene risikerer ikke bare å miste jobben, de risikerer fengsel og økonomisk ruin.

Alle i U.S. Navy må være fullvaksinerte innen 26. november, og 99,4 prosent er allerede vaksinert. Men disse soldatene har bedt om å slippe på grunn av sin religiøse overbevisning.

The suit, which lists 35 unnamed service members, argues that the Pentagon is overstepping its bounds as a federal body and is infringing upon their constitutional rights, with the Navy requiring them to be fully vaccinated by November 28 – after they have been denied a religious exemption.

Ledelsen i Pentagon har svart med trusler og trakassering. Familiemedlemmer nektes å forflytte seg, og USA risikerer å miste noen av sine mest verdifulle soldater.

The Navy has said it will punish service members who forego mandated vaccinations, threatening to hand out court-martials, demotions, pay cuts and travel bans on those who don’t get the jab by the end of November.

Navy SEAL (Sea, air and land) er en elitestyrke på aller høyeste nivå, på linje med SAS i Storbritannia. Soldatene har gjennomgått nesten umenneskelige opptaksprøver hvor de fleste faller fra, til tross for at alle som søker i stor grad allerede er godt trente soldater.

De er som regel først inn og sist ut av krigssoner, og har blitt kjent for en rekke spektakulære aksjoner, som drapet av Osama Bin Laden. Styrken har blant annet kontraterror og oppklaring som hovedoppgaver. De er høyt dekorerte, flere har også blitt tildelt Medal of Honor, den høyeste militære utmerkelsen som tildeles av USA.

Det er altså snakk om den ypperste eliten av det amerikanske forsvaret, ved siden av andre som Green Berets og Delta Force.

Risikere å bli ruinerte

Nå risikerer 35 av disse å miste jobben. I tillegg trues de med krigsrett, og at de må betale tilbake det utdannelsen har kostet. Dette dreier seg om et beløp mellom en og to millioner dollar. Dette vil ruinere disse familiene fullstendig. Det er uklart om dette gjelder alle, eller kun de soldatene som ikke har fullført eventuell plikttjeneste.

Selvsagt er det lett for en med bakgrunn fra Navy SEAL å få seg en ny jobb. De er ekstremt ettertraktede som sikkerhetsvakter etc.

Men dette er amerikanske patrioter, som elsker sitt land og sin jobb. Men admiralene og Biden-regimet bryr seg tydeligvis ikke. Dessuten er det tungt å starte en ny karriere med opp mot 17 millioner norske kroner i gjeld.

De truer altså med å stille sine fremste helter for krigsrett, eller ruinere deres familier. Mens skrullene styrer i Washington og Pentagon.

Biden og Pentagon leker med ilden.

Daily Mail

Kjøp Paul Grøtvedts bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.