Antallet registrerte seksuelle overgrep i de militære styrker steg med 13 prosent i det fiskale året 2021, som inkluderer åtte måneder under Bidens regime.

Dette viser en årlig rapport fra Department of Defense (DOD).

8.866 seksuelle overgrep bre rapportert i 2021, sammenlignet med 7.816 slike rapporter i det fiskale året 2020. Siden ikke alle overgrep blir rapportert, anslår DOD at nesten 17.000 tjenestemenn og 19.000 tjenestekvinner opplevde seksuelle overgrep i 2021. Det er de yngste som nylig har vervet seg som utsettes for størst risiko, skriver Breitbart.

Dette er det høyeste antallet rapporterte overgrep siden man startet registreringen i 2006. Til sammenligning ble kun 100 handlinger av ekstremisme registrert samme år. Allikevel fokuserer Biden-regimet mest på nettopp ekstremisme.

While Defense Secretary Lloyd Austin did stand up a commission in late February 2021 on sexual assault, he first stood up a Counter Extremism Working Group and ordered a force-wide “stand-down” on extremism.

Pentagon under Biden har dessuten straffet flere i det amerikanske militæret for manglende Covid-vaksine enn for seksuelle overgrep.

Mens bare 2.683 personer ble disiplinert på grunn av seksuelle overgrep i 2021, fikk over 7.400 soldater sparken for å ikke være fullt ut vaksinert mot Covid-19. Antallet soldater som tok vaksine mot sin egen vilje, kun for å beholde jobben, er ukjent.

Under Biden satser et woke-infisert Pentagon på å skolere sine spesialsoldater i mangfold, inkludering og kritisk raseteori.

Pentagons pressesekretær, brigadegeneral Patrick Ryder, kaller økningen i seksuelle overgrep for «tragisk og skuffende».

I U.S. Army var økningen av seksuelle overgrep på hele 25,6 prosent. Lavest var økningen i U.S. Marine Corps (1,7 prosent).

Troppene er også i ferd med å miste tilliten til hvordan militæret håndterer seksuelle overgrep. For kvinnelige soldater sang tilliten fra 66 prosent i 2018 til 39 prosent i 2021.

 

Les også:

Navy SEALs saksøker Pentagon på grunn av vaksinetvang

Kjøp «Politisk kitsch» av Alexander Grau her!



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.