Ilhan Omar (D) ble mandag intervjuet av MSNBC. Hun sa at USA må bære mye av skylden for problemene Haiti opplever, og argumenterte for at USA skylder haitiere retten til å søke asyl.

Biden-administrasjonen har fått et stort problem i fanget, ved at et sted mellom 12-20.000 migranter fra Haiti har samlet seg under en bro i Texas. Forholdene er ikke særlig sanitære, og migrantene mangler vann og mat.

Biden har sagt at disse migrantene skal returneres, men trolig vil de aller fleste få bli i USA. Innenriksminister Alejandro Mayorkas har understreket at grensen ikke er åpen, og oppfordrer migranter til å ikke komme til grensen mellom Mexico og USA. Men dette oppleves av mange amerikanere som et spill for galleriet.

I den forbindelse ble den svært venstreorienterte Omar intervjuet av MSNBC. Omar er kjent som en del av «The Squad», og har vært involvert i flere skandaler. Hun skal angivelig ha vært gift med sin egen bror, trolig for å skaffe ham oppholdstillatelse og urettmessig studiefinansiering. Hun har flere ganger blitt anklaget for antisemittisme, og har også vært involvert i en utroskapssak.

Omar mener menneskene fra Haiti blir utsatt for grusom og umenneskelig behandling.

What we have seen was cruel, inhuman, and violation of domestic laws and international laws, the right to seek asylum is an international right. I know this because I would not be here today if I wasn’t able to seek asylum in the border of neighboring country Kenya.

To see this kind of atrocious, disturbing images at our border should really make every single American’s skin crawl.

Folk fra Haiti burde ha rett til å søke asyl, mener Omar. De har opplevd en nasjonal katastrofe. Dessuten har de opplevd politisk vold og uro, krise etter krise. USA må bære mye av skylden for utviklingen.

We have also contributed to that. Generations of Haitians have experienced American policy that has contributed to their starvation, to the criminalization that they are dealing with, and to the inhumane policies that continue to destroy the lives of Haitians.

So not only do we owe Haitians the right thing of allowing them to seek asylum here, but we also owe them the kind of policies that would allow for them to dictate the ways in which they want to run their country.

USA har ført en grusom immigrasjonspolitikk i mange år, påstår Omar. Det blir aldri nok migranter, selv i en periode hvor over 200.000 registrerte migranter strømmet inn over grensen fra Mexico i løpet av august. I tillegg kommer det ansdlagsvis 130.000 migranter fra Afghanistan, hvorav mange lider av meslinger, malaria og tuberkolose.

Selvsagt mener Omar at skepsisen til å åpne USA for folk fra Haiti skyldes «systemisk rasisme».

When it comes to our immigration policy for so many years, cruelty has been very much embedded in it. There is obviously systemic racism at play here.

We’ve seen people come to the border, and the fact we’re dealing with mainly Black migrants and Black immigrants and asylum seekers at our border in this kind of way, really speaks to the kind of racism, systemic racism that is embedded in that department and all the departments that deal with our immigration policy.

Det er amerikanere fra arbeiderklassen og lavere middelklasse som lider mest under Biden-regimets politikk, som får migranter (og narkotika) til å strømme inn over grensen i rekordhøyt antall.

Og når selv Biden-regimet føler at nok er nok, så kommer kritikken umiddelbart fra de mest venstrevridde av Demokratene.

Titusenvis av amerikanere mister livet hvert år på grunn av narkoflommen. Hundretusener mister jobben til migranter, som jobber for småpenger. Mange andre opplever at inntekten stagnerer eller går ned.

Men Omar bryr seg ikke om amerikanere. Hun er mer opptatt av folk fra resten av verden, særlig de som har en hudfarge som gir muligheten for å benytte uttrykket «systemisk rasisme».

At svarte amerikanere også lider som følge av de vid åpne grensene plager tydeligvis ikke Ilhan Omar.

Breitbart

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂