Det er nå blitt konvensjonell visdom at Vesten ikke skulle forsøkt å omvende muslimske land til vestlige verdier. Troen på at vestlige verdier er universelle fremstilles som en illusjon. Hvis dette aksepteres er det mye som faller, bl.a. troen på at menneskerettigheter er universelle.

Implisitt ligger en erkjennelse av at islam var sterkere enn Vesten. Det kalles med et fint ord for defaitisme, å slåss for en sak man ikke tror vil seire.

Den saken som taper er Det gamle Europa og Det nye, dvs USA og den grunnvoll de sto på: Kristendommen, rettssamfunnet, den litterære og religiøse kanon. Denne får et rasistisk stempel i antirasismen navn og innevarsler den nye tid: stammesamfunnet gjenkomst, vold og polarisering. De som klatrer på toppen av kroppen til kulturen til «døde hvite menn» er de nye barbarene. De har forført ungdommen og de importerte nye innbyggerne, og forledet dem til å tro på en ny illusjon: At det er fremskritt hvis islam og venstresiden overtar våre samfunn.

Dette er en så løs konstruksjon at den er dømt til å mislykkes, men den har allerede rukket å gjøre ubotelig skade.

Når FrP stemmer for at det skal undervises i rasisme og høyreekstremisme i Oslo-skolen er det et bevis for denne intellektuelle kapitulasjon. Man later som om det betyr noe annet enn det gjør. Dette vedtaket handler om FrP og partiets velgere. Det er de som skal jages ut av samtiden og samfunnet. Det er «oppgjøret» med politiske vedtak og byråkratiske midler. Kommunister og islamister forstår å utnytte systemet.

Men budskapet er enda mørkere.

Da den vestlige eliten oppdaget at de ikke kunne omvende afghanere til moderniteten, hadde de allerede importert millioner av muslimer til Vesten og nå skiftet de fokus: Eliten inngikk et konkordat med muslimene. De fikk ha sin tro i fred i Vesten og eliten lovte å tilpasse vestlige samfunn til islam.

Det skulle skje på vestlige borgeres bekostning. De fikk ikke være i fred.

Muslimer slipper å finne seg i ytringsfrihet, deres kvinner får dekke seg til, det vedtas lover mot diskriminering og hatefulle ytringer, men diskrimineringen kan per definisjon ikke gjelde vestlige.

Budskapet er klart: Det er vestlige mennesker som skal omvendes. Det eliten ikke klarte med muslimer i et land som Afghanistan det vil de klare med borgere som de kjenner ut fra historie og kultur og ikke minst kontroll. Folk med muslimske navn klarer de ikke holde styr på. Hverken postbud eller offentlige myndigheter klarer å holde styr på en mannlig befolkning der alle heter Mohammed. Men norske borgere klarer de å holde styr på. De kan tuktes til lydighet.

Det gjøres gjennom å misbruke den tilliten som sosialdemokratiet overtok og den dårlige samvittigheten som overlevde avkristningen. Individet står nakent tilbake, mange uten familie og hvis den eksisterer er den smadret. Vi var allerede kommet langt på en utvikling der individet var underlagt staten da pandemien traff: Nå overtok staten kontroll over kroppen. Det er den ultimate kollektivisering. Stalin kollektiviserte jordbruket. Den moderne staten overtar kroppen til alle i samfunnet.

Det skjer i samarbeid med Big Tech og Big Pharma som allerede sitter med dataene om hver enkelt og tjener store summer på å selge dem.

Det var ingen glipp at politikerne ikke satte foten ned. Vi ser nå at politikerne krever at Big Tech samarbeider med dem om å kontrollere borgerne. De gir seg selv carte blanche og friheten blir en frihet på vilkår. Dette er et annet ord for diktatur.

Individualismen ble vår bane. Den frigjorde oss, men gjorde oss sårbare. Vi hadde ingenting å stå imot med.

I et slikt system får muslimer og islam overtaket. De står for en annen universalisme, ummahen. Alle muslimer vet dette. De vet at Vesten har gjort seg selv svak og at de blir sterkere.

Uten den aktive innsatsen til våre egne myndigheter/institusjoner ville ikke dette kunne skjedd.

«Mangfold» ble til et våpen. Det betyr «maktovertagelse», innenfra.

I USA har det reist seg en patriotisk grasrotbevegelse, der kristendommen er en uløselig del.

I Europa ser vi lite til det. Vi er enda svakere. Konservative kristne har sittet på gjerdet, trukket seg vekk fra verden.

De og konservative har kun kort tid på seg til å organisere seg og skape enheter som kan ta opp kampen.

Et medie som Document er et helt nødvendig verktøy for å skape en slik bevegelse.

Den kan kun komme nedenfra.

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

 

Les også

-
-
-
-
-
-
-
-

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂