Den massive migrasjonen til Storbritannia fører til så store demografiske endringer at det kan føre til et sammenbrudd og en oppløsning av det sosiale samholdet i landet.

Dette hevdes i en ny rapport fra Migration Watch UK.

I rapporten, som kom ut forrige måned, var tallenes tale ikke til å misforstå.

Of the 9.2 million foreign-born residents in the UK — 90 per cent of whom reside in England — around half (4.3 million) of migrants came from Asia and Africa, compared to just over a third (3-4 million) from the EU.

I 20 år har Storbritannia tatt inn rundt 300.000 migranter hvert år. Og siden de aller fleste bosetter seg i England, så er det det engelske samfunnet og den engelske kulturen som er under størst press.

Særlig London, West Midlands og områdene nordvest i England preges av det enorme antallet migranter. Antall innbyggere i London har steget med to millioner siden 2001.

Men også andre områder i England merker de demografiske endringene.

However, the South East and East of England have also felt the impacts of mass migration, including congestion, housing, environmental issues, and overcrowding. During the same time period, the South East population has increased by 1.2 million and the East of England rising by 900,000.

Til tross for at de fleste migrantene er i arbeidsfør alder, så er kostnadene astronomiske, og estimeres til 4–13 milliarder pund hvert år siden 2014/15. Dette tilsvarer 49–159 milliarder norske kroner.

Etniske minoriteter utgjør nå 13 millioner mennesker i Storbritannia, rundt 20 prosent av befolkningen. Andelen etniske minoriteter i England er betydelig høyere, særlig  i London. Allerede i 2013 utgjorde hvite briter en minoritet i hovedstaden.

Migration Watch UK fant at et flertall av migrantene – to av tre – hadde ankommet Storbritannia av andre grunner enn å søke arbeid: Mange kommer for å søke asyl, andre kommer via familiegjenforening, noen kommer for å studere.

I en kommentar til Breitbart London sier styreleder for Migration Watch UK, Alp Mehmet:

“The task of integrating millions of new arrivals into our society is huge. It is now absolutely essential to reduce the current massive inflow. And yet, the government have thrown open the doors of our labour market.”

Mehmet har tidligere kritisert Boris Johnson for regjeringens nye migrasjonsplan, som han mener ikke vil klare å redusere tilstrømningen til tross for Brexit. Dette vil gå hardt ut over de mange arbeidsledige britene som har mistet jobben i forbindelse med Covid-19-pandemien.

Migration Watch has estimated that the policy would open the door to Britain to some 660 million migrants throughout the world.

The failures of the Tory government to ‘take back control’ of migration have perhaps been best displayed by its inability or unwillingness to clamp down on the illegal boat migration crisis in the English Channel.

Innenriksminister Priti Patel snakker tøft, men lite konkret skjer. Bølgene av båtmigranter fortsetter uten stans, og Nigel Farage estimerer at hele 30.000 vil ankomme via båter i 2021.

Ifølge en løpende undersøkelse fra YouGov mener hele 73 prosent av britene at regjeringen gjør en dårlig jobb med migrasjonen. Kun 14 prosent mener at regjeringen løser utfordringene i forbindelse med migrasjon på en god måte (tall fra 23. august).

Men folket har som alltid ingen innflytelse.

Breitbart 

Kjøp Alf R. Jacobsens sensasjonelle «Stalins svøpe: KGB, AP og kommunismens medløpere» her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂