I Oslofjorden er det dårlige tider for torske- og blåskjellbestanden. På grunn av dette må hele Oslofjorden totalvernes, mener MDG. De vil også ha en pause i badingen. Rasmus Hansson sier til Aftenposten:

– En må starte med å verne hele fjorden. Absolutt hele. Deretter kan en undersøke punkt for punkt hva som ikke skader og åpne for det, sier han, og legger til at til og med bading kanskje bør settes på pause mens man gjør undersøkelser.

Mennesker som bader er som kjent et stort problem for torsk og blåskjell. Særlig nakenbading kan gi sjokk og brå fiskedød.

Her eksempler på dødssjokket torsk som har sett liktær og fete damer i altfor små bikinier:

Det er helt unaturlig å svømme i fjorden. MDG synes nok vi skal holde oss til å sykle og å gå på kafé mens vi hviler mellom alle klimademonstrasjonene. Rart at de ikke bare forbød oss å spise torsk og blåskjell. De vil jo ikke at vi skal spise kjøtt heller.

Kanskje MDG en dag vil skjønne at det er verdens overbefolkning som sliter mest på naturen? Hva vil de grønne kommunistene finne på da?

 
Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂