Politimesteren i London, Dame Cressida Dick, vil ha en lovendring som gjør det mulig å favorisere etniske minoriteter når de eller er likestilt med hvite søkere. Hun sier at politiet må gjenspeile befolkningen for å bli akseptert i minoritetssamfunnene. Innenriksminister Priti Patel sier nei og konservative politikere sier at istedet for å diskriminere mot hvite søkere, så bør politiet konsentrere seg om å finne de beste kandidatene.

Men i mellomtiden har man altså ansatt mange representanter for mangfoldet. Som 26 år gamle muslimske Ruby Begum. Født og oppvokst i London, men med røtter og verdier i islam. Hennes foreldre er fra Bangladesh. Begum ble ansatt i London-politiet i 2016.

Ifjor ble Ruby Begum hyllet som en rollemodell for «modig» å ha konfrontert anti-lockdown demonstranter i frontlinjen. Men nå er det kommet frem at hun bare to år før hun ble politi hadde lagt ut rasistiske twittermeldinger og at hun hadde hatt jevnlig kontakt med en kvinnelig jihadist i Syria. Begum la også ut twittermeldinger med jødehat og gjorde narr av 9/11.

Her er hun i frontlinjen fra demonstrasjonen i 2020:

Ruby Begum var ivrig på Twitter. Hun hadde lagt ut 25000 meldinger siden 2012 under navnet Ruby Beees.

Scotland Yard må svare på spørsmål om hvorfor Ruby Begums hat mot ikke-muslimer og jøder ikke ble oppdaget i klareringsprosessen som ga henne politistatus. Det var avisen Daily Mail som gjorde The Met oppmerksomme på den muslimske politikvinnen. Hun er nå satt under granskning og har «begrensede arbeidsoppgaver».

Ruby Begum hadde til og med fått passet inndratt i en måned på grunn av kommunikasjonen med jihadkvinnen som reiste til Syria. Men heller ikke dette ble plukket opp av politiet ved ansettelse.

Twittermeldingene avslører at Ruby Begum er venninne med jihadkvinnen som gikk under nicket Muslimah4Life, og kan til og med ha kjent hennes virkelige identitet.

Terroreksperter sier til Daily Mail at det er sjokkerende at en politibetjent i tjeneste har vært i kontakt med en kjent pro-IS jihadist.

Men britene tillater at kvinnelige muslimske politibetjenter bruker hijab. Det ble endog oppfordret til dette for å øke antall muslimske kvinnelige søkere. Dette har vært et feilsteg å gå bort fra nøytral uniform. Islam siger sakte inn i lov og orden. Og det med alle de verdiene som vi ikke ønsker oss. Og det gjøres i mangfoldets navn fordi mange mener at dette er den riktige veien videre og at det er fremtiden for vår vestlige inkluderende kultur som «alltid er i endring».

Bilde fra Rare historical photos: 8. mars i 1979 demonstrerte 100 000 kvinner mot hijabpåbud i Iran. Men da var det for sent. Ayatollah Khomeini innførte islamsk bekledning for kvinner, forbud mot kvinnelige dommere, ekteskapsgrensen ble satt til 9 år for jenter, gifte kvinner fikk ikke gå på skole og det ble kjønnssegregering overalt hvor man tidligere kunne ha normal omgang.

(Photo credit: Hengameh Golestan)

Hijab er et symbol på all kvinneundertrykkelsen som Ayatollah Khomeini innførte i islams navn. Det er ingen grunn til å akseptere at vårt politi i vestlige land skal fremme dette som et uskyldig plagg uten en agenda.

Daily Mail

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂