Wokemediene i USA dekket ikke rapporten til utenrikskomiteen i Representantenes hus om hvordan coronaviruset var i omløp i Wuhan allerede i september 2019. Ikke ett ord. Helt opp til i sommer sensurerte Facebook informasjon om at viruset kom fra laboratoriet i Wuhan.

The bombshell findings made the most detailed case yet that the coronavirus pandemic resulted from a leak from a Wuhan virology lab, but CNN, MSNBC, ABC News, NBC News and CBS News all failed to cover the report.

Historien om hvordan viruset oppsto og lekket ut, regnes som tidenes historie. Men wokemediene vil ikke gi kred til en avsløring som republikanere som Tom Cotton og Trump var de første til å gå ut med. Det vil være å gi fienden rett.

Mediekommentator i Fox News, Joe Concha, minner om at dette er tidenes historie:

Concha said that finding the origins of the pandemic is «the most important investigation we can do of our lifetimes» because history will repeat itself if we don’t learn how the pandemic began.

Wokemediene gikk lenger enn å spille partisk, de dekket aktivt over for Kina, sammen med Facebook:

«Up until earlier this summer … Facebook would suppress, censor any post about COVID originating in a lab in Wuhan, China. Why is that the job of a social media giant like that? And many in the media and Democratic party called it misinformation,» Concha said. «Now, suddenly it’s a real possibility. Even Democrats are conceding that.»

Dette kan minne om aktiv kollaborasjon med en fiendtlig makt. Kina lot bevisst internasjonal flytrafikk gå som før selv om Wuhan var nedstengt. De visste hva de gjorde.

 

Media silent on bombshell Wuhan lab report as GOP lawmaker sounds alarm: ‘Greatest cover-up in human history’ 

 

 

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂