Vaksinetyranniet er et begrep som fester seg. Myndighetene går tilbake på løfter om ikke å innføre tvangs­vaksinering og vaksinepass. Det amerikanske justis­departementet har nettopp bestemt at krav om vaksine ikke er lovstridig.

Dette er ikke det samme som tvangsvaksinering, rent fysisk. Men det er et stort skritt på veien hvis du ikke slipper inn på campus eller kollektivtrafikk uten å være vaksinert. Hva er alternativene? De uvaksinerte risikerer å bli annenrangs borgere.

I USA er det så mye bråk rundt systemisk rasisme at det allerede inndeler menneskene på en måte som ikke har vært sett siden segregeringen.

Mark Steyn sier riker har falt forut, men USA er ved å gi seg selv et banesår gjennom en sinnssyk ideologi. Ta bare professor Sam Williams ved Penn State University som sier til to studenter at de har undertrykket andre mennesker bare ved å være utendørs og «pustet». Guttene reagerer ikke. De kjøper det, slik tusenvis av amerikansk ungdom har svelget dette rasistiske budskapet.

Nordiske land er inne i noe av den samme spiralen med kvotering, som gjør at innvandrere går foran innfødte, selv om de er dårligere kvalifisert. Dette er begynnelsen på det systemet USA nå har viklet seg inn i.

Norske medier har jevnlig kjørt kampanjer om hvor rasistiske nordmenn er. Aldri utledninger. Politiet sier at det er umulig å få dømt en innvandrer for hat mot hvite nordmenn.

I USA har de tatt det et skritt lenger når de gjør hvithet til rasistisk i seg selv. Rasismen sitter innleiret i genene. Hvordan skal man få bukt med den? Det er umulig. Hvite må bare dø ut.

Det er vel derfor Biden har åpnet grensene og slipper inn to millioner svarte fra Latinamerika, Afrika og Asia.

Bare slik kan rettferdigheten skje fyldest. Amerika som vi kjenner det blir ødelagt.

Det er en flik av samme ideologi når Erna Solberg sier at hun ikke har mer rett på Bergen enn utlendinger, selv om hun kan spore slekten tilbake til 1200-tallet.

Videoen er klar så fort den er ferdig prosessert på Rumble. Følg oss der!
Følg oss også på PodBean, iTunes, og alle steder podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂