Pride-bevegelsen gjorde sitt inntog da Redbridge bibliotek i London leide inn et selskap med skuespillere i kostymer for å oppmuntre barn til å lese mer. Den ene av dem stilte opp i hva som skulle være et ape-kostyme i regnbuefarger. Kostymet hadde brystvorter, bar bak og en falsk penis dinglende.

Apen hoppet litt rundt utenfor Lidl. Kontrasten til den lokale befolkningen er stor, Redbridge ligger nordøst i London og er en av de mest innvandrertette bydelene.

 

En ansatt i biblioteket syntes at antrekket var storveis og la ut en melding om «if you got it, flaunt it» (hvis du har det, så vis det frem).

Men sjokkerte foreldre med storøyde barn var ikke like imponert over sitt lokale biblioteks valg av underholdning. De klagde til den Labour-ledede bydelen og det tok ikke lang tid før det hele ble avlyst. Bibliotekets side krasjet:

«Noe gikk feil». Ja, det kan man trygt si. Hvor kom tanken fra om å vise barn alle mulige varianter av sex før de kan lese og skrive? Seksualiseringen er et øredøvende signal om et samfunn som rakner.

Biblioteket la ut en beklagelse på Twitter, men mange kjøper ikke det lenger. Pride er «villet». Og alle midler tas i bruk for at et mindretalls sex-liv skal feires offentlig ved enhver anledning.

Man kan enkelt støtte likestilling av homofile med heterofile i samfunnet samtidig som man ikke ønsker den overseksualiserte Pride-bevegelsen trykket ned i halsen.

 

 

Daily Mail   The Sun   LBC

Kjøp Peder Jensens bok her!

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!