Gjerdet med barberblad på toppen, såkalt concertinawire, og utstasjoneringen av soldater, har kostet hundrevis av millioner. Da Trump ville utplassere nasjonalgarden for å forsvare Det hvis hus gikk woke-mediene bananas. Når Biden-administrasjonen utplasserer 27.000 soldater rundt Capitol Hill som svar på en hendelse de selv ser ut til å ha orkestrert, blir den hyllet av woke-mediene. Gjerdet er stygt og det får Washington til å se ut som en okkupert by, hvilket det er. I mens er grensen i sør helt åpen. NTB: Tusener av soldater har vært stasjonert rundt Kongressen, og sikkerhetsbarrieren, med piggtråd på toppen, har forvandlet bygningene til en festning.

Et ytre gjerde ble fjernet allerede i mars, men det indre gjerdet, omkjøring for trafikk og et forbud mot besøkende har irritert mange kongressrepresentanter fra begge partier.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂