Kritisk raseteori møter motstand på grasrota, blant foreldre, men går som en kniv gjennom amerikanske institusjoner, som forsvaret. En admiral var torsdag i høring i Kongressen, og det var sjokkerende å høre at Ibram X. Kendis bok om rasisme er pliktlesning i forsvaret.

Kendi er i klassen heksedoktor / falsk lege som er uten evne til intellektuell tenkning og – viktigst av alt – ærlighet.

Admiralen fikk spørsmål om hva poenget med å pålegge marinen å lese slikt søppel skulle være, og svarte: For å skape større åpenhet.

Men åpenhet og bevissthet om rasisme er nettopp hva Kendi ikke skaper. Han er rasist. Han mener at alle hvite er rasister og at det er uforbederlig. At hvite er fortapte. Å introdusere et slikt program under vignetten antirasisme ødelegger forholdet mellom rasene og reverserer USA til en tilstand som den man hadde før borgerrettighetene. At Demokratene, liberale medier og Corporate America pusher en slik ideologi, er skremmende.

Kendi har fått flere millioner dollar til å lage sitt eget institutt ved en av prestisjeuniversitetene. Hvis det bare gjaldt ham, kunne man vært overbærende. Det er de som står bak Kendi, og bruker ham, som er skremmende.

De er i ferd med å ødelægge Amerika.