Hanne Tolg var med fra Wales. Abonnementsordningen er en av de ting som utfordrer etablerte medier. Hvis Document klarer å kommersialisere driften og få en jevn kontantstrøm, vil vi ha oppnådd å sikre uavhengigheten.

Vær ikke i tvil: Alle angrepene som nå kommer fra Faktisk.no, Filter Nyheter er et tegn på at alarmen har gått: Document få ikke etablere seg som et fritt medie.

Vi er del av den samme politiske kampen som raser i USA. At en ny medarbeider ved den amerikanske ambassaden lager en rapport hvor Document kobles til antisemittisme, er utslag av den samme wokeideologien som holder på å ødelegge USA.

Vi snakket i dag om at wokeismen og den kritiske raseteorien har likheter med nazismen: wokeismen er biologisk. Vi siterer fra en artikkel av en psykonalytiker, Donald Moss, som skriver at det å være hvit er en sykdom det ikke finnes noen kur for. Denne artikkelen står i foreningene for amerikanske psykoanalytikere.

Det er samme ideologi som den amerikanske marinen tvangsforer sine folk med. En admiral ble kryssforhørt i Kongressen om boken til Ibram X. Kendi: Det er rasisme som anti-rasisme. Det er en galskap i dette som er tung å ta inn.

Det er Amerika anno 2021.

Videoen skal være ferdig prosessert til kl 21:00, frem til da vil dere få beskjed om at videoen er privat eller utilgjengelig. Engelsk innslag i denne sendingen har blitt tekstet til norsk.