Dette er hva vi ser når vi betrakter Joe Biden spankulere rundt på scenen i Cornwall, Brussel og Geneve: Som en fugl. Han vet ikke helt hvorfor han er der og tar stundom feil av tid og sted.

Når han har gitt seg overfor Putin – Biden har hele sin karriere seilt på å være hyggelig og  holde seg inne med folk – møter han motbør fra amerikanske medier som trodde de skulle få se en president som filleristet the killer.

Deres skuffelse gjør dem mer høyrøstet enn vanlig. Da er det Biden tenner og langer ut mot mediene. De er ikke positive, får de høre.

Det er nesten som forspillet til en ny akt der Biden tar etter Putin. Men han har ikke lært å disiplinere mediene ennå. Han tror det skal være som i valgkampen da de var hans lydige fotsoldater. Nå ventet de noe annet og er skuffet.

Full forvirring.

Det har ikke gått opp for mediene at det har skjedd et sceneskifte. Biden er bare et tomt skall. Selv er de redusert til klakører og Putin er virkelig en killer.

De har ikke en sjanse.

Videoen skal være ferdig prosessert til kl 21:00, frem til da vil dere få beskjed om at videoen er privat eller utilgjengelig. Engelsk innslag i denne sendingen har blitt tekstet til norsk. Aktiver «CC» knappen for å se underteksten. Abonner på DocTV på Rumble: https://rumble.com/DocTV