Intelligente mennesker opplyser landskapet rundt seg. Rudy Giulianis kritikk av Joe Bidens Europa-reise er blendende. Miljøet i Washington er høk over høk. Giuliani er ikke alene om å dømme Bidens fremføring nord og ned. Men de fleste sier det ikke høyt.

Europeerne feiret at Trump var borte. De feiret seg selv. At det skjedde til prisen av en senil president som trolig ble valgt gjennom svindel, bryr de seg ikke om. Det sier mye om hvor langt europeerne også har falt under en pandemi påført dem av Kina.

Hvordan skal Vesten ha styrke til å stå imot Kina med Russland som sekundant?

Tror Vesten at Putin og Xi Jinping bryr seg om de kaller Kina en utfordring og ikke en fiende? De er fullt på det rene med situasjonen: Kina akter å fortrenge USA og når Biden snakker bullshit viser det bare hvor svakt USA er.

Kina hadde større respekt for Trump som signaliserte at han mente business og innførte toll på stål det første han gjorde.

Vestens elite forstår ikke at andre ser dens svakhet og akter å utnytte det for hva det er verd. Derfor betyr Bidens presidenttid at risikoen øker. Før toppmøtet i Geneve krenket både russere og kinesere luftrommet til vestlige stater. De tester oss og ser at det er straffritt.

Biden ga Putin en liste over 16 mål som de ikke måtte hacke. Da ville det skje noe. Betyr det at det 17. målet er ok? Ingen ansvarlig leder gjør noe slikt.

I mens dere venter på at videoen skal prosessere ferdig, abonner på Doc TV på Rumble: https://rumble.com/DocTV.

Sendingen vil gå på YouTube med direktechat senere, kl 22:00.