Vladimir Putin under en markering av at det er syv år siden Russland annekterte Krim. Nå vil den russiske statslederen diskutere med Biden, på direkten. Det er tvilsomt at Biden takker ja til invitasjonen. Foto: Sputnik/ Alexei Druzhinin/ Kremlin/ NTB

Vladimir Putin har invitert Biden til en offentlig livechat, vel vitende om at Biden har problemer med å huske hvem han er. Torsdag kalte han Kamala Harris for president. Bidens mentale forfall er åpenbart for enhver og USAs fiender kan spille på det.

«I’ve just thought of this now,» Putin told a reporter in Moscow Thursday. «I want to invite President Biden to continue our discussion, but on the condition that we do it actually live. But with no delays, directly in an open, direct discussion.»

Putin said that as the world’s two leading superpowers, he thought the dialogue would prove interesting for the U.S. and Russian people, as well as for the international community.

Biden kalte Putin en «killer» i et intervju nylig. Putin svarte at på seg selv kjenner man andre.

Det er lite trolig at Biden tar imot utfordringen. Han skal holde sin første pressekonferanse neste uke og må ligge i trening.

 

Putin challenges Biden to chat with him in a ‘live’ conversation

 

Kjøp Halvor Foslis klassiker her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂