Av 46 eritreiske kirkesamfunn registrert i Brønnøysundregisteret, er minst 38 regimetro. Den norske staten bryr seg ikke, og dermed går det ekstra millioner til det eritreiske diktaturet.

Finn Våge, leder i Eritreakomiteen og Hilde Workenesh Heimdal, Mødre for Fred er kveldens gjester i føljetongen om Norges likegyldighet i forhold til de ekte opposisjonelle fra Eritrea, og som har fått opphold i Norge.

Kveldens sending premierer på YouTube og Rumble kl 22:30, og den blir også tilgjengelig på våre Facebook-sider og som podkast på PodBean. Vil du heller se eller høre den til frokost eller lunsj i morgen, eller hvilken som helst annen dag, så er det selvsagt også mulig.

 

Kjøp klassikeren som forutså migrantstrømmen!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.