Flere detaljer kommer ut om Hunter Biden som setter ham i et lite flatterende lys. Han lot ikke eks-kona, Kathleen Biden, få noen verdier med seg som ville gjort det mulig for henne å starte et nytt liv.

Although Hunter Biden made millions, he hampered his ex-wife’s quest to build a new life after their 2017 divorce by refusing to pay back property taxes or deed over one of their homes to her, according to documents obtained by the Washington Examiner.

Biden’s actions violated his divorce settlement agreement and resulted in the federal government garnishing Kathleen Biden’s $5,345 tax return. She was also unable to refinance a home in her own name in 2018, Kathleen Biden’s divorce attorney, Rebekah Sullivan, wrote in a letter to Hunter Biden.

Eiendomsregisteret viste at de eide to hus, ett i Delaware og et i Indiana. Hunter manglet ikke penger. Han tjente 53.000 dollar i måneden på å sitte i styret for gasselskapet Burisma. Pengene fikk ben å gå på. Hunter elsket nattklubber.

A salacious report from Page Six exposed how the former Vice President’s son sent a staffer to buy a dildo so that strippers could use it on him during one of his visits to Larry Flynt’s Hustler Club NYC in Hell’s Kitchen.

Page Six also revealed earlier this week that Biden was suspected of smoking crack in the VIP lounge of a DC strip club.

Hunter gjorde en poledanser på en strippeklubb i Washington gravid, men han nektet farskap og måtte dras for retten. Under valgkampen ble Joe gratulert med at Hunter var blitt far. Responsen var ikke positiv. Hunter viste samme smålighet mot denne jenta som mot sin eks-kone.

Dette er den mannen som Joe sier er den smarteste fyren han vet om.

Kanskje eplet ikke faller langt fra stammen.

Hunter Biden Violated His Divorce Settlement in 2017 While at Same Time He Was Hanging Out in Strip Clubs Playing with Sex Toys

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.