Prins Harry har det med å tråkke i salaten. Nå skal han etablere seg i USA, men gjør det ved å tråkke på noe av det amerikanere flest holder høyest: First Amendment, ytringsfriheten. Det er så umusikalsk som det kan få blitt. Nigel Farage sier: Harry vil bli like uvelkommen i USA som han er hjemme i Storbritannia.

Meghan Markle forsto ikke at vanlige folk ikke tålte hennes oppblåste ego. Hun ble mottatt med åpne armer selv om hun kommer fra en broket bakgrunn, men viste ingen takknemlighet. Harry skal forsvare henne og legger seg ut med de som kongehuset er avhengig av for å bestå. Han forstår det ikke. Det norske kongehuset står i fare for å løpe samme risiko hvis det blir mer politisk korrekthet. Da mister man halvdelen av befolkningen.

Meghan Markle har fått Harry til å glemme sin gode oppdragelse. I et intervju med Dax Shepard og Monica Padman i deres podcast «Armchair Expert» gir han seg til å felle dom over first Amendment. Det burde lyst noen varsellamper.

«I don’t want to start sort of going down the First Amendment route because that’s a huge subject and one in which I don’t understand because I’ve only been here a short period of time,» Harry said. «But, you can find a loophole in anything. And you can capitalize or exploit what’s not said rather than uphold what is said.»

«I’ve got so much I want to say about the First Amendment as I sort of understand it, but it is bonkers,» he continued

Kongehuset er blitt kjendiser og har begynte å blande rollene som kongelige og kjendiser. Kongelige avholder seg fra å kommentere politiske spørsmål, men kjendiser gjør det gjerne. De har opptatt at de får større gjennomslag i kraft av å være berømte. Så lenge det varer.

Former Brexit leader Nigel Farage tweeted: «For Prince Harry to condemn the USA’s First Amendment shows he has lost the plot. Soon he will not be wanted on either side of the pond.»

Harry er gjest i USA. Amerikanere liker ikke storkjeftede utlendinger som forteller dem hvor skapet skal stå:

«Sunday Riddle: How many more Hollywood-style interviews will Prince Harry and Meghan Markle give before they finally achieve the privacy they claim to be so desperate for?» replied Candace Owens, a conservative political activist.

Prince Harry calls First Amendment ‘bonkers,’ faces backlash from Cruz, Crenshaw, others 


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.