Tre tenåringsjenter ble trakassert av en gjeng da de forsøkte å gå om bord på et tog i Dublin. To blir spyttet på. Den tredje slås med en sykkel slik at hun havner nede i skinnegangen. Skjermdump Twitter

Bilder fra en togstasjon i Dublin sjokkerer irene. Bildene viser hvordan en jente i tenårene blir slått slik at hun havner under toget. Dette skjer mens tre jenter forsøker å komme seg om bord, men blir hindret av en gjeng.

To av jentene blir spyttet på. Den tredje blir slått ned og havner dermed i skinnegangen.

Several of the thugs walk away callously, while the spitting man in red puts his hands on his head and moves to the edge of the platform to see what has happened.

Meanwhile, panicked railway staff and passengers run over to see if the girl is badly injured and pull her back onto the platform.

Heldigvis unngikk jenta alvorlige skader. Etterforskning pågår.

I 2019 ble en migrant fra Eritrea anklaget for å dytte en åtte år gammel gutt foran et tog i Frankfurt, Tyskland. Gutten døde. Det dreide seg om en 41 år gammel trebarnsfar med bakgrunn fra Eritrea. I august ble gjerningsmannen dømt til psykisk helsevern.

I Nürnberg ble tre gutter i tenårene dyttet ned i togsporet av en gjeng i januar 2019. To av guttene døde.

Flere medier forteller at gjerningsmennene var tyskere. Den korte Avis spekulerte i hva mediene egentlig mener når de sier «tyskere». De påpeker at illustrasjonstegningen i saken hos Bild fremstiller dem som mørke.

Daily Star

Kjøp Peder Jensens bok her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.