Facebook forbyr all informasjon om at vaksiner kan være skadelige, inkludert diskusjoner og spørsmål omkring bivirkninger av de ulike koronavaksinene. Nå har Facebook stengt ned en gruppe for vaksineofre og deres familier, der bivirkninger av koronavaksinen ble diskutert.

Facebook-gruppen som ble stengt var en gruppe for vaksineofre og deres familiemedlemmer, melder Fria Tider. Gruppen hadde 120 000 medlemmer og var i vekst. Omkring 10 000 nye medlemmer strømmet til i uken da Facebook bestemte seg for å stenge den ned, ifølge Reclaim The Net.

 

Stillfoto av gruppeinformasjonen. Foto: Reclaim the net

 

Facebook kunngjorde i februar at alle brukere som skriver om bivirkninger av koronavaksinen kan forvente å bli utestengt. All informasjon om at vaksiner kan være farlige eller ikke virker, er nå forbudt på det sosiale mediet.

Det gjelder også diskusjoner om eventuelle bivirkninger, som for eksempel at AstraZeneca kan forårsake blodpropp.

 

Kjøp Thomas Knarviks bøker her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.