En 17 år gammel gutt ble så fornærmet da han ble bedt om å forlate en internettkafe i Malmö at han dro rett til Claes Ohlsson og kjøpte kniv. Deretter dro han tilbake til kafeen og knivstakk den ansatte som ba han forlate kafeen.

Hendelsen skjedde i februar. 17-åringen var utestengt fra kafeen, men valgte å besøke den likevel, skriver Fria Tider.

Den ansatte forklarte 17-åringen at han hadde blitt utestengt fra kafeen, og ba ham forlate lokalet. Da oppstod det en tvist mellom dem, og tenåringen måtte til slutt fysisk vises ut av lokalet.

– Det här kommer att få konsekvenser, sa 17-åringen da han ble kastet ut.

Knappe 20 minutter senere kjøpte 17-åringen en morakniv på Claes Ohlsson. Deretter dro han tilbake til internettkafeen og prøvde å lokke ut den ansatte som kastet ham ut, blant annet ved å gå inn og stjele brusbokser, og ved å banke på vinduet. 17-åringen visste at det var overvåkingskameraer inne på kafeen.

Til slutt fikk den ansatte nok og gikk ut på fortauet, der tenåringen sto.

– Vad ska du göra nu? spurte 17-åringen.

Den ansatte tok brusboksen fra hånden til tenåringen, og i samme øyeblikk fikk mannen et slag i magen. Noen sekunder senere rykket 17-åringen forbi ham på venstre side og slo ham fra siden i ryggen. Deretter løp tenåringen fra stedet.

Den ansatte oppdaget at han blødde fra mage og rygg først da han var trygt inne i kafeen igjen. Personer i kafeen hjalp han ved å behandle skadene og ringte etter ambulanse. Den ansatte mannen var innlagt på sykehus i omtrent halvannen uke og det tok flere dager før han kunne gå igjen.

Den 17 år gamle gjerningsmannen ble identifisert gjennom informasjon i internettkafeens system.

Malmö tingrett har nå dømt 17-åringen til 8 måneder i lukket ungdomsfengsel. Ifølge Fria Tider er 17-åringen fra Midt-Østen, men har svensk statsborgerskap.

 

Kjøp Klanen her!

Benytt sjansen til å kjøpe Thomas Knarviks bøker her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.