De tre dømte ungdommene. Foto: Svensk politi.

Brutaliseringen av Sverige blir bare verre og verre. I et flertall av tilfellene er innvandrere  involvert. Den svenske befolkningen betaler en skyhøy pris for det «mangfoldet» knapt noen vanlige innbyggere har bedt om.

Det går knapt en dag uten nye eksempler på vold, mishandling, ran og drap  i vårt naboland.

Document velger å ikke la slike nyheter fra Sverige «bli en vane», og forbigå dem i stillhet. Det overlater vil til de «store mediene», de vil helst ikke ha for stor oppmerksomhet rundt de belastninger innvandringen fra tredje verden-land fører med seg. Innvandring skal som kjent presenteres som noe entydig positivt og «fargerikt».

Med fare for å gjenta oss selv, bringer vi fortsatt eksempler på den skremmende volds- og kriminalitetsutviklingen «de nye svenskene» fører med seg, og som er i ferd med å rasere det svenske samfunnet. Dette kan vi ikke tillate oss å betrakte som dagligdags.

Fria Tider omtaler nok en stygg sak, der råheten i volden sjokkerer:

Två 17-åriga flickor och en 18-årig man har dömts till ungdomstjänst respektive ungdomsvård för en grov misshandel i centrala Uppsala. Offret är en jämnårig svensk flicka och två av förövarna är syrier.

Sverige er blant de landene i Europa som tok i flest syrere under den store migrantbølgen i 2015. Av innvandringsaktivister både i Sverige og Norge og ble disse beskrevet som («tannleger, ingeniører og andre med høy utdanning»), og det var ikke måte på hva de kunne bidra med i samfunnet de kom til. Deres «bidrag» ble i liten grad som forespeilet.

Fria Tider beskriver hendelsen:

En natt i augusti förra året blev en flicka i tonåren neddragen på marken och överöst med sparkar och slag mot huvudet av flera personer på Stora torget i centrala Uppsala.

Misshandeln hade föregåtts av en konflikt inne på hamburgerrestaurangen Max.

Politiet lyktes med å anholde de unge voldsutøverne med fremmedkulturell bakgrunn, og tre av dem er nå dømt:

– Polisen var snabbt på plats och la grunden för en framgångrik utredning, säger utredaren Joel Sjödelius idag på polisens hemsida.

De tre dömda kommer undan med ungdomstjänst respektive ungdomsvård eftersom de uppgavs vara under 18 vid tillfället för brottet.

En av dem slapp unna domfellelse:

Ytterligare en syrisk man, en 20-åring, åtalades för misshandeln men friades i brist på bevis.

Offeret, en ung svensk jente, måtte kjøres til sykehus etter grov mishandling:

Poliserna på plats tog in uppgifter, identifierade misstänkta och vittnen samt tog hand om målsägaden och körde henne till sjukhuset.

Det var vitnebeskrivelser som gjorde at politiet fikk klarhet i hendelsesforløpet, og kunne dømme de tre:

En övervakningsfilm från en närliggande lokal var också en viktig pusforløået, og selbit för att identifiera de inblandade personerna, trots att själva misshandeln inte fångades på filmen. Ett larmsamtal som ringdes in i direkt anslutning till händelsen styrkte händelseförloppet.

– Det avgörande för att utredningen blev framgångsrik var att målsägande och vittnen vågade berätta öppet om händelsen och samarbeta med polisen, säger Joel Sjödelius.

Som så ofte i slike saker, var straffereaksjonene oppsiktsvekkende milde, og neppe egnet til å avskrekke noen.

Les også: SVT-direktørs flyktningbarn «min lille Ali» dømt for å ha sparket medelev i hodet

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.