Fremskrittspartiet og fungerende leder Sylvi Listhaug får igjen et lokallag i Bergen. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB.

Vestland Frp har reetablert partiets lokallag i Bergen etter kollapsen i 2019. Det er nå opprettet et interimsstyre som skal lede Bergen Frp fram til årsmøtet i januar 2022. Vil det lykkes bedre denne gangen?

NTB melder om saken, og beretter at interimsstyret ledes av Sigbjørn Framnes, mens Silje Hjemdal er nestleder.  Først ute med å omtale dette, var Bergens Tidende.

– Jeg ser fram til å ta fatt på en spennende jobb sammen med et godt interimsstyre. Vår jobb blir nå å bygge Frp-laget i Bergen stein på stein gjennom å skape gode møteplasser for medlemmene, sier Framnes i en pressemelding.

Det var 13. desember 2019 at sentralstyret i Frp bestemte seg for å legge ned lokallaget i Bergen. Bakgrunnen for dette var mange og lange interne konflikter i lokallaget i Bergen.

Bergens Frps betalende medlemmer ble overført til fylkeslaget, som også overtok ledelse og forvaltning av eiendeler og partikasse.

De øvrige medlemmene i interimsstyret er Martine Jordana Baarholm, Helge Styrmoen, Mette Rakner, Bjarte Fadnes, Marte J. Monstad og Tobias Brynhildsen Øvstedal.

Styret har fått tre mandater: Organisasjonsutvikling, fronte og utvikle Frps politikk for Bergen, og gjennomføre stortingsvalgkampen i Bergen.

Spørsmålet er hvor godt det vil lykkes for FrP i Bergen denne gangen. Partiet har slitt tungt på meningsmålinger over hele landet i senere tid.

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.