At byens trær må ofres for sykkelstier er eksempel på en galskap som gjør at folk har fått nok av MDG og byrådets miljøsatsing. Fjerning av P-plasser representerer minoritetens diktatur over flertallet.

Christian Mikkel Dobloug hadde en genial artikkel i Resett 2. april hvor lek med ord kunne gi en dypere forståelse av en historisk utvikling som leder fram til dagens ødeleggelser.

Den politiske utviklingen i Norge og vår vestlige verden for øvrig er ikke lenger et resultat av folkelig krav eller naturlig utvikling slik vi har vært vant til i generasjoner. Det vanlige har vært at folket har demonstrert for rettigheter, og så har politikerne kommet diltende etter. Slik fikk vi tilslutt alminnelig stemmerett for begge kjønn, hankjønn og hunkjønn, samt levelig lønns-, helse- og levekår. Dette snudde brått for noen år tilbake hvor politikerne begynte å tre reformer nedover oss som ikke hadde utgangspunkt i folkelige demonstrasjoner med krav om endringer.

Kan noen huske å ha demonstrert for å melde Norge inn i EØS?

Har noen vært med i demonstrasjoner for å oppløse statskirke eller nedbygging av kristendom og norsk kultur?

Dette er noe vi bare våknet til en dag etter politisk hokus pokus.

Og dette «politiske lederskapet» er nå overtatt av noen ekstremister i Oslo som går inn for å rasere byen etter sitt hode. Det er i første rekke Arbeiderpartiet og MDG, men jeg tror det er flere som vaker i sivet.

Med «politiske føringer og lederskap» raserer de alt de har lyst til uten hemninger, og her har geniale Dobloug sett sammenligningen mellom Lenins by og Lans by, – Leningrad og Laningrad. Det som gjorde Russland og Europa så forskjellige var den politiske utviklingen og styringsformen. Etter renessansen var omtrent all politisk utvikling i Europa etter krav fra folket. Endringene skjedde nedenfra og opp. All utvikling i Russland var etter påbud ovenfra og nedover helt siden tsar Ivan 4. Grusomme på 1500 tallet og inkluderer alle kommunistiske tsarer til vår tid. Folket hadde aldri noe makt i Russland og kunne derfor ikke fremsette krav. Derfor var det bare noen få som gjorde det som Stenka Rasin og en håndfull naive dekabrist-opprørere i 1825.

Nå ser det ut til at våre politikere tilraner seg eneveldige fullmakter etter gammelt russisk mønster uten at vi, folket, har mulighet til å gjøre noe med det. Vi opplever at vi blir kolonisert av fremmede aggressive kulturer og at ytringsfriheten vår blir begrenset slik at vi ikke kan protestere mot politikernes herjinger. Nordmenn er i ferd med å bli en minoritet i eget land, og vi vil være det i vår egen hovedstad om ca. 5 år.

Denne utviklingen må vi snu før det er for sent. Makten må tilbake til folket med folkeavstemninger.

Hele Stortinget må byttes ut før Stortinget får byttet ut oss med nye kolonister.

Finnes det ingen politikere som vil sette NORGE FØRST?

 

Laninismen gjør Oslo til Laningrad | Resett

 

 

Kjøp Peder Jensens bok her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.