Wuhan Institute of Virology. USA var med å finansiere instituttet helt til april 2018. Her er mange ubesvarte spørsmål. Dr. Anthony Fauci kjenner svarene på noen av dem.

Tidligere leder av spesialgruppen på covid i amerikansk UD, David Asher, sier til Fox News at han tror covid er et biologisk våpen utklekket av Folkets frigjøringshær som lekket ut ved et uhell.

The State Department’s former lead investigator who oversaw the Task Force into the COVID-19 virus origin tells Fox News that he not only believes the virus escaped from the Wuhan Institute of Virology, but that it may have been the result of research that the Chinese military, or People’s Liberation Army, was doing on a bioweapon.

Dermed tar Asher antagelsen et skritt lenger. At viruset stammer fra Wuhan-instituttet og er et resultat av gain-of-function-eksperimentering, er kjent. Men at det også er et biovåpen utklekket av Folkets frigjøringshær vil skremme mange. Var det slik at det er laget for å skape en pandemi når tiden er inne? Og skulle Kina ha immunitet og fienden bli lammet av smitte?

«The Wuhan Institute of Virology is not the National Institute of Health,» David Asher, now a senior fellow at the Hudson Institute told Fox News in an exclusive interview. «It was operating a secret, classified program. In my view, and I’m just one person, my view is it was a biological weapons program.»

Nei, Wuhan-instituttet er ikke helsedepartementet, derom er det ingen tvil. Asher understreker at det er hans mening, kanskje for å kamuflere at det var flere i departementet som mente det, men han kan ikke snakke for dem nå som han er ute. Men han har altså våget å stå frem i et intervju på TV. Det er viktig for ham å få ut sannheten, rett før Bidens folk skal møte kineserne ansikt til ansikt.

Asher er ingen hvem som helst i amerikansk UD. Det var han som avdekket hvordan gudfaren til Pakistans atombombe, Abdul Qadeer Khan, solgte atomvåpenteknologi til land som Libya. Han avdekket også urananrikingsanleggene i Nord-Korea. Han vet derfor hva han snakker om.

«And if you believe, as I do, that this might have been a weapons vector gone awry, not deliberately released, but in development and then somehow leaked, this has turned out to be the greatest weapon in history,» Asher said during a panel discussion at the Hudson Institute: The Origins of the COVID-10: Policy Implications and Lessons for the Future. «You’ve taken out 15 to 20 percent of global GDP. You’ve killed millions of people. The Chinese population has been barely affected. Their economies roared back to being number one in the entire G20.»

Man forstår at tjenestemenn er tilbakeholdne med å si det Asher gjør: Hvis covid er et biovåpen som lekket ut ved et uhell, var det ikke et uhell at det overrasket en intetanende verden. Kineserne isolerte Wuhan, men lot helt bevisst den internasjonale flytrafikken ut av Wuhan fortsette som før. Rundt 400.000 mennesker fløy til USA og hadde viruset med seg.

Ut fra hva vi nå vet var dette et casus belli, en krigersk handling. USA kvier seg for å si det høyt da det ville kreve at myndighetene handlet. Befolkningen ville kreve det.

Nå sier Asher det likevel.

Asher says the Chinese government’s behavior reminds him of other criminal investigations he has overseen.

«Motive, cover-up, conspiracy, all the hallmarks of guilt are associated with this. And the fact that the initial cluster of victims surrounded the very institute that was doing the highly dangerous, if not dubious research is significant,» said Asher, who engaged the Chinese government as the State Department’s lead representative during the 2003 SARS outbreak.

Asher og hans folk fant ut av kineserne i 2007 varslet at de ville begynne gain-of-function forskning for å utvikle biovåpen.

Asher and the other Hudson Institute panel experts said that in 2007, China announced it would begin work on genetic bioweapons using controversial «gain of function» research to make the viruses more lethal.

Kina sluttet å snakke offentlig om sitt biovåpenprogram i 2016. Asher tror det var da den kinesiske hæren rykket inn og gjorde biovåpenprogrammet offensivt i stedet for defensivt.

The Chinese stopped talking publicly about their research at the Wuhan lab in 2016. That, Asher believes, is when the People’s Liberation Army stepped in and went from biodefense research to bio-offense. The same year China’s top state television commentator stated:

«We have entered into an area of Chinese biowarfare, and including using things like viruses. I mean, they made a public statement to their people that this is a new priority under the Xi national security policy,» Asher points out.

 

 

Former top State Dept investigator says COVID-19 outbreak may have resulted from bioweapons research accident

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.