President Joe Biden. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB

Joe Biden forsøker å dra Russland-kortet nok en gang og godtroende eller korrupte journalister deltar i leken. Anklagene mot Putin gjelder i virkeligheten Trump og hans velgere. Biden sier Putin ville Trump skulle vinne og plantet konspirasjonsteorier.

Den største konspirasjonsteorien står Biden og Obama for og den går ut på at Trump er i lomma på Puting og er russisk agent. Det har aldri vært et fnugg av bevis for denne påstanden og Demokratene vet det.

Men den er nyttig så lenge mediene er villig til å spille med.

Biden har gitt et intervju til George Stephanopoulos der han spiller tøff overfor Putin og kaller ham en morder. Biden lover at han skal få betale for forsøk på valginnblanding. Men den virkelige adressaten er Trump og hans velgere. Ved å si at valget i USA skjedde uten vesentlig  utenlandsk innblanding har Biden ryggen fri til å gå løs på Trump.

A report released on Tuesday from the Office of the Director of National Intelligence assessed that Russia sought to interfere with the 2020 presidential election with an expansive social media and online influence campaign similar to an operation from 2016.

The newly declassified report also said that a network of Ukraine-linked individuals connected to Russian intelligence relied on “prominent US persons and media conduits to launder their narratives” alleging “corrupt ties” among members of Mr Biden’s family with Ukraine.

 

 

s

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Følg Document på Parler.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.