Silje Alise Ness. Foto: Rødt

Rødt-politiker Silje Alise Ness beskriver Sylvi Listhaug (Frp) som kristenfundamentalistisk, homofob og fremmedfiendtlig førerkvinne.

– Når det nå kan se ut som om Frp får sin kristenfundamentalistiske, homofobe, fremmedfiendtlige førerkvinne, så gjør det meg enda mer kampklar inn mot valget 2021 og inn i framtiden.

Det sa Rødt-politiker Silje Alise Ness om Listhaug under en debatt på partiets landsmøte lørdag, skriver Stavanger Aftenblad.

Ness, som er fylkestingsrepresentant for Rødt i Møre og Romsdal, deltok i en debatt om antirasisme, internasjonal solidaritet, flyktninger, asyl og innvandring.

Listhaug, som trolig blir ny Frp-leder i mai, skriver på sin Facebook-side om utspillet: «Å bli utskjelt av kommunister tar jeg som en stor ære! Ideologien som står bak millioner av døde mennesker verden over», skriver Listhaug, ifølge Dagbladet.

Frps innvandringspolitisk talsperson, Jon Helgheim sier til Aftenbladet at det sier det meste om partiet Rødt, dersom dette er saklighetsnivået de har tenkt å legge seg på fram mot valget.

– Dette partiet kan faktisk bli støtteparti for en Arbeiderparti- og Senterparti-regjering etter valget. Det er veldig skremmende. De vil sammen trekke norsk innvandringspolitikk i en totalt uansvarlig retning, sier Helgheim.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.