Foto: Bente Haarstad.

Utrenskningen av Geir Ugland Jacobsen fra Fremskrittspartiet, og den samtidige politiske kastreringen av Jon Helgheim, Per-Willy Amundsen, Carl I. Hagen og Christian Tybring-Gjedde, ser allerede ut til å ha fått sin virkning på partiet også i Distrikts-Norge.

Kommunestyret i Stjørdal sier ja til å ta imot 38 flyktninger, sju familiegjenforente og fem enslige mindreårige, melder Stjørdals-Nytt den 13. januar.

Beslutningen om å ta imot de i alt 50 migrantene var enstemmig. I følge Sp-representant Nils Nordbotten er det «en gave for oss å kunne hjelpe».

Rundt omkring i Norges kommuner har FrP hatt for vane å flagge motstand mot ytterligere asylinnvandring, men ikke denne gangen:

– Vi ser fremdeles utfordringer, men Stjørdal har kapasitet til å håndtere dette. Vi stemmer for, sa Nelly Lian (Frp).

Siv Jensen og Sylvi Listhaugs politiske henrettelser har åpenbart vært egnet til å oppdra resten av partiet.

Den utvidede venstresiden omfatter nå samtlige stortingspartier praktisk talt uten dissens, og Distrikts-FrP innretter seg etter den nye tiden, der hele den politiske klassen har slått seg til ro med at det mest komfortable er å sitte rolig i båten og administrere den styrte avviklingen av Norge.

 

Kjøp Halvor Foslis bok her!

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.