Fremskrittspartiets Sylvi Listhaug sier fra seg odelen på hjemgården som ledd i forberedelsene til livet på toppen av partiet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Fremskrittsparti-nestleder Sylvi Listhaug forbereder seg på livet på toppen av partiet. Nå gir hun opp drømmen om å overta familiegården.

– Jeg kommer til å si fra meg odelen på gården. Det var helt frivillig, men tøft likevel. Det var jo en drøm som ble knust. Det er det stedet jeg er mest glad i på hele jorda, så jeg kommer til å sikre at familien min har et sted i nærheten av gården i framtida, sier Frp-nestleder Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Formelt er det landsmøtet som velger partiets leder, men i praksis skjedde utvelgelsen allerede da Siv Jensen kunngjorde sine planer om å gå av: Listhaug har ingen utfordrere og stor støtte i partiet. Selv forbereder hun seg på å lede Frp i lang tid framover.

– Jeg kjenner mitt parti. I min levetid har Frp hatt to lederskifter, så jeg vet hva jeg går til. Dette er ikke et parti som skifter leder ofte. Jeg skal finne min vei, dersom landsmøtet vil ha meg. Jeg må selvsagt balansere familie og jobb, det vil bli krevende, men jeg forbereder meg på å lede Frp så lenge jeg har krefter og motivasjon til det hvis partiet ønsker det, sier Listhaug.

Støtt Document

Du kan enkelt sette opp et fast, månedlig trekk med bankkort: [simpay id=»280380″]

Eller du kan velge et enkeltbeløp: [simpay id=»282505″]

Du kan også overføre direkte til vårt kontonummer 1503.02.49981

Vårt Vipps nummer er 13629

Støtt oss fast med Paypal:


 

Lær alt om klimasaken og hysteriet rundt den. Kjøp Kents bok her!

Kjøp Hege Storhaugs bok «Islam. Den 11. landeplage» fra Document Forlag her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂