Speaker of the House Nancy Pelosi, D-Calif. Foto: J. Scott Applewhite/AP/NTB

Demokratene forsøker å skape fullbyrdede faktum før de går på et nederlag i valget i 2022. Representantenes hus vedtok onsdag en ny valglov, HR1, som tar valgloven ut av delstatenes jurisdiksjon og over til føderalt nivå. Med seg tar de poststemmer, noe som gjør mulighetene for valgsvindel systemisk.

The Democrat-led House passed the legislation on party lines, 220 to 210. A summary of the bill notes that it “expands voter registration (e.g., automatic and same-day registration) and voting access (e.g., vote-by-mail and early voting)” and imposes limits on removing voters from voter rolls.

Parallelt arbeider Demokratene og Biden for å gi statsborgerskap til alle ulovlige innvandrere, som nå kalles udokumentrte. Biden sier det er 11 millioner. Andre sier det er mellom 16 og 29. Det er nok til å tippe valgresultatet til Demokratenes fordel.

Som om ikke det er nok: Demokratene foreslår også å senke stemmerettsalderen til 16 år.

Mange oppfatter det Demokratene driver med som statskupp.

 

Democrat-Led House Passes H.R.1, Aimed to Federalize U.S. Elections 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.