Demokratene ønsker at illegale migranter skal skape mer valgmakt for dem i deres blå stater. Med anslagsvis 10 millioner illegale innvandrere i landet tilsvarer det 13 distrikter, avhengig av hvordan de blir fordelt. Det vil føre til en permanent dyp sosialistisk ettpartistat i USA, sier Musk.

Elon Musk sa i et innlegg på X at demokratiske politikere tillater ulovlig innvandring for å bygge og konsolidere politisk makt gjennom det som kalles for the congressional apportionment process.

Hva er denne «congressional apportionment process»?

Representantenes hus er ett av to kamre i den føderale lovgivende forsamling, det andre er Senatet. Wikipedia skriver at Representantenes hus har 435 seter, som fordeles mellom USAs delstater etter folketallet, med det unntak at alle stater skal ha minst én representant.

Fordelingen av setene er basert på folketellingene hvert 10. år, med redistribusjonen gjort gjeldende for påfølgende valg. Den seneste folketellingen var i 2020, og delstatenes nye representasjon ble gjort gjeldende fra og med valget i 2022.

Det er altså denne prossessen Musk snakker om og som demokratenen vil bruke ulovlig innvandring for å bygge det han kaller a permanent one-party deep socialist state – en permanent dyp sosialistisk ettpartistat.

Musk referete til en kommentar om illegale migranter fra den republikanske senatoren Bill Hagerty, som var gjest på FOX Business Networks, skriver New York Post. Hagerty sa om illegale migranter:

– Demokratene ønsker at illegale migranter skal skape mer valgmakt for dem i deres blå stater. Med anslagsvis 10 millioner illegale innvandrere i landet, tilsvarer det 13 distrikter, avhengig av hvordan de blir fordelt.

– Democrats “want these illegal migrants to create more electoral power for them in their blue states” and that with an estimated 10 million illegal immigrants in the country, it’s the equivalent of 13 House districts depending on how they’re allocated.

Flere valgstemmer for presidenten og Representantenes hus vil bli tildelt de nye illegale Biden har sluppet inn i 40 amerikanske stater, skriver Musk. – La det synke inn.

Flere illegale vil øke demokratenes valgstemmer noe som får dem til å rekruttere enda flere, skrev Musk i nok et innlegg om saken:

– Hvis demokratene vinner president, hus og senat (med nok seter til å overvinne filibuster), vil de gi statsborgerskap til alle illegale, og Amerika vil bli en permanent ettparti dyp sosialistisk stat.

Ifølge valgloven kan ikke ulovlige innvandrere stemme i føderale valg, men Musk bemerket imidlertid at prosessen nevnt ovenfor kan gi stater med større populasjoner av illegale innvandrere mer innflytelse i Representantenes hus og i valgkollegium.

Folketellingen som finner sted hvert 10. år, er basert på hele befolkningen i et potensielt distrikt – ikke bare antallet amerikanske borgere som bor i dette området, skriver NYP.

– The congressional reapportionment process that occurs every 10 years occurs after the Census to redraw the lines of the 435 seats in the House of Representatives is based on the entire population of a prospective district — not solely the number of American citizens who live in that area.

Musk, som opprinnelig er fra Sør-Afrika og emigrerte lovlig til USA fra Canada, har vært åpen om hans synspunkt på ulovlig immigrasjon de siste månedene.

Forrige uke skrev Musk om medier som kaller ham anti-immigrant fordi han tar opp problemer med flommen av illegale som kommer inn i landet uten bakgrunnssjekk og som overvelder amerikanske byer

Som innvandrer selv, er han for lovlig innvandring for alle som er talentfulle, hardtarbeidende og ærlige.

Og som mange av oss har han vært igjennom den utrolig vanskelige og lange prosessen det er å emigrere lovlig til USA. Men hvis du er illegal, er det uproblematisk og raskt.

Dette gir åpenbart ingen mening, sier Musk.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.