Wuhan stillbilde video – etterlatte

Kinesisk offentlig statistikk viser at det var en stor reduksjon i antall eldre som mottok statspensjon i Hubei – provinsen med byen Wuhan – like etter utbruddet av covid-19.

Ifølge de offisielle dataene var det 150.000 færre personer som mottok pensjon i det første kvartalet av 2020. Men ifølge de kinesiske myndighetene så har det kun vært 4636 covid-døde for hele landet med en befolkning på 1,4 milliarder mennesker.

Dødstallene ble oppjustert for Hubei-provinsen etter at andre land stilte seg kritisk til antallet. Men det var fremdeles svært lavt. President Trump og den amerikanske regjeringen stilte seg tvilende til det offisielle tallet. Ikke minst var det det høye antall urner som ble levert til Wuhan som ga grunn til å lure på det offisielle tallet.

Innbyggerne i Wuhan mente at antallet døde av covid var minst 42.000.

Antallet urner som deles ut til de etterlatte, lyver ikke, mente folk i Wuhan.

 

De etterlatte sto i kø for å hente urner.

Også BBC lurte på om vi kunne stole på tallene fra Kina.

Den offisielle nettsiden for Hubei-regionen avslører at «antallet eldre som mottar pensjon» sank fra 1.149.153 i siste kvartal av 2019 til 997.332 i de tre første månedene av 2020. I Kina mottar man statspensjon etter fylte 80 år. Det var ingen tilsvarende fall i tallene for andre statlige sosiale støtteordninger.

Hvor var det blitt av 151.821 pensjonister?

Pro-demokrati-aktivist og tidligere offisiell tjenestemann, Lianchao Han, sier at det brå fallet i antallet som søkte om pensjon i Hubei er svært mistenkelig. Han frykter at alle de savnede eldre kan være blant ofrene for covid-19.

 ‘I fear all those missing seniors may be among the victims of Covid-19. Communist China habitually lies, even about natural disasters, so it is not surprising the regime has lied consistently about the pandemic … the ruling party has no respect for human life.’

Tallene for byen Wuhan er ikke blitt oppdatert siden 2019.

I dagene etter Wuhans nedstengning advarte CIA om at Kina skjulte det virkelige antallet smittede og døde. Flere undersøkelser indikerte at dødstallene var minst ti ganger så høye som oppgitt. Krematoriene i Wuhan jobbet døgnet rundt for å kremere døde, med estimater for rundt 30.000 i måneden i de første månedene.

Professor Mai He ved Washington University School of Medicine i St. Louis sier at studiene er konsistente; det faktiske dødstallet var mye høyere enn oppgitt.

‘The studies are all very consistent – showing that actual deaths were much higher than admitted,’ said Mai He, associate professor of pathology and immunology at Washington University School of Medicine in St. Louis.

Daily Mail   Time

Kjøp Halvor Foslis klassiker her!

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!
Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar 🙂