Ilhan Omar er god venn med leder av Nation of Islam, Louis Farrakhan. Nation of Islam er åpent antisemittisk, og Farrakhan skryter av det.

Når Demokratene får flertall, gjør de hva de vil. De kastet Republikaneren Marjorie Taylor Greene ut av to komiteer for ting hun hadde skrevet på sosiale medier før hun ble valgt. Nå har de tildelt islamisten Ilhan Omar et verv som nestleder for en komite. En forfremmelse. Omar kom i forrige kongresskomite med en rekke antisemittiske uttalelser, men Demokratene klarte ikke å få seg til å kritisere henne, kun vedta en vassen fordømmelse av rasisme.

Omar, 38, now in her second term in Congress after initially being elected in 2018 and then reelected last year, has been named vice chairwoman of the House Foreign Affairs Committee’s subcommittee on Africa and global human rights issues. The Democrat is a native of Somalia who emigrated to the U.S. with her family as a teenager.

Omar har kommet med flere uttalelser som viser at hennes sympati ligger hos Amerikas fiender.

En Republikansk representant fremmet et forslag om at også Omar må fratas sine komitehverv når Taylor Greene ble det. Det øret lyttet ikke Demokratene på.

The news about Omar came a little more than a week after a U.S. Rep. Brian Babin, R-Texas, unveiled a bill to remove Omar from the Foreign Affairs panel – apparently in response to GOP Rep. Marjorie Taylor Greene of Georgia recently being removed from her committee assignments over some past comments, The Hill reported.

Peter Hegseth i Fox News har vært offiser i Nasjonalgarden. Han er opprørt.

 «The idea that Ilhan Omar is even on the foreign affairs, foreign relations committee, is absurd,» Hegseth said. » Now she’s a vice chair of a subcommittee … This is the modern-day Democrat Party – anti-Americanism writ large.»

 

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.