Ilhan Omar har ingen problemer med å omgås antisemitten Luis Farrakhan, leder av Nation of Islam og samtidig snakke om rasisme.

Politikerstanden slutter aldri å overraske. Der det byr på problemer å forholde seg til fakta – i særdeleshet når fakta går i mot egen politisk agenda – viftes det oftere og oftere med rase- og rasistkortet. Dette gjelder spesielt blant dem som er alvorlig rammet av TDS (Trump Derangement Syndrom) som for eksempel Ilhan Omar, Kongressrepresentant for Demokratene og medlem av firkløveret «The Squad» sammen med blant annet Alexandria Ocasio-Cortez.

Ilhan Omar kom til USA fra Somalia i 1992, og presenterer seg på Twitter som «Mom, Refugee, Intersectional Feminist». Blant mange svært kontroversielle uttalelser og påstander hun har kommet med, er kanskje «some people did something» som kommentar til 9/11 av de mer kjente.

Løslatelsen av Michael Flynn kommenterte hun i et raseperspektiv slik:

Som svar på en slik tilnærming er det bare én ting som gjelder: Klar tale. Gad Saad sier det som trengs:

My response to Ilhan Omar: It is impossible to imagine that the United States could have someone like you hold your political office. Every day you exhibit new ways by which you are vile, hateful, and loathsome. You view everything through the cancerous mindset of tribal identity politics.

You were welcomed to the most free and tolerant society ever known to mankind and yet you squander the opportunity to be a decent and kind human being. You are truly grotesque. The case was dropped because it was a travesty of justice. His skin color had nothing to do with it. Now off you go for a romantic evening with your brother.