Helmut Kentler er en tysk psykolog som i årevis ledet et eksperiment hvor pedofile ble fosterforeldre for barn. Argumentet var at pedofile, som jo elsket barn, ville være gode omsorgspersoner. Alt var godkjent av politiske myndigheter. Foto: Wikipedia

Konspirasjonsnettverket QAnon beskrives slik på Wikipedia: «Q»s tilhengere knytter det antatte nettverket av samfunnstopper til satanisme, pedofili, sexhandel med barn og kannibalisme. Bevegelsen har ansett Donald Trump, USAs president fra 2017 til 2021, som sin frelser. Dette høres selvsagt helt sprøtt ut, og undertegnede er ikke blant dem som følger Q og hans kryptiske meldinger til sine supportere.

Men samtidig dukker det stadig opp saker som viser hvordan slike spekulasjoner kan oppstå. Og da mener jeg virkelige hendelser, reelle overgrep som er dokumenterte av det man gjerne kaller seriøse kilder. Jeg skal gi noen eksempler som bare berører toppen av et isfjell som ikke tåler dagens lys.

Nylig ble svenske Centerpartiet rammet av en skandale. Det ble avslørt at Frederick Federley, som representerte Centerpartiet i Europaparlamentet, trakk seg ut av politikken etter avsløringer om at hadde et forhold til en mann som er dømt for grov voldtekt av barn, skrev Expressen.

Det dreier seg om blant annet voldtekt av stebarn (6 og 9 år gamle) som ble direktesendt via sosiale medier. I lys av dette er det uforståelig at Federley lot sin 8 år gamle datter oppholde seg under samme tak som denne overgriperen.

Federley har en såkalt flytende kjønnsidentitet og et kvinnelig alter ego, noe han tidligere har brukt til å nekte for skyld i en korrupsjonssak: Det var inte jag – det var Ursula.

Mange svensker ble rasende når hans partileder Anni Lööf kommenterte saken slik:

– Det är ett klokt beslut av Fredrick Federley att lämna sina uppdrag för att fullt ut fokusera på sin hälsa. Det som hänt har medfört enorma svårigheter för Fredrick att fortsätta sina nuvarande politiska uppdrag. Det är en personlig tragedi och är oerhört sorgligt.

Omsorgen ble altså rettet mot Federley, ikke mot de barna som hadde vært utsatt for overgrep. Riktignok er ikke Federley mistenkt for overgrep. Men han har innrømmet at han kjente til samboerens historie. Å være dømt for pedofile overgrep forhindret ikke Federley fra å fortsette samboerskapet med overgriperen. Federley hadde dessuten kontakt med en annen pedofil, som fantaserte om å voldta spebarn. Dette dreier seg om en tidligere politiker for Senterpartiet i Norge, Ole Morten Gjeving, som ifølge Nettavisen hadde skrevet følgende:

«Ønsker eller fantaserer om å begå grove anale/vaginale voldtekter av spedbarn og småbarn i barnehagealder. I tillegg planlegges pedotreff for å se på overgrepsfilmer».

Wikipedia ble senere sensurert slik at navnet til overgriperen ble fjernet. Man tar altså vare på sine egne, selv om de er pedofile overgripere.

Pride, RFSL og Foreningen Fri

Document skrev nylig om en rådgiver for RFSL Stockholm som er under etterforskning for grove voldtekter av unge asylsøkere. RFSL er en støttespiller for Pride-bevegelsen, som sier de kjemper for rettighetene til seksuelle minoriteter. Men hva med barns rett til ikke å seksualiseres?

Den kristne svenske avisen Världen Idag gir en rekke eksempler på at RFSL har en lang historie med overgrep mot barn. De har hatt underavdelinger for pedofile, og forsvart pedofile slik:

«Vem är förbrytaren? Pedofilen skänker ömhet och kärlek … Pedofilen är inte sjuk …» löd skrivelsen, som var undertecknad av ordförande Kjell Rindar, som invigningstalade på Pridefestivalen så sent som 2011.

Undertegnede skrev i sommer om tyske myndigheter som ga pedofile omsorg for fosterbarn som eksperiment.

Det var forskere på universitetet i Hildenheim som oppdaget at myndighetene bevisst plasserte foreldreløse gutter i fosterhjem hos mannlige pedofiler. Det såkalte Kentlerprosjektet ble ledet av Helmut Kentler, professor i psykologi.

Kentler mente at pedofile ville fungere svært godt som fosterforeldre, siden de var så vedlig glad i barn, skriver Deutche Welle. Samhällsnytt har også omtalt saken. The Times omtalte saken allerede i mars.

Sosialkontoret i Berlin skal ha vært innforstått med hva som skjedde. Det samme gjelder for byens senat. Ingen gjorde noe for å stanse eksperimentet. Kentler hevdet at pedofiles omsorg for barna ville «muliggjøre sosial integrasjon», skriver Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

Akademikere holder foredrag om pedofili som noe naturlig, og at pedofiles rettigheter må aksepteres. En norsk psykolog uttrykker lignende tanker i NRK Ytring. Han bruker begrepet «alternativ» seksualitet.

Grooming

I Storbritannia har titusenvis av unge, sårbare jenter vært utsatt for voldtekter på et nærmest industrielt nivå. Politikere og sosiale myndigheter kjente til dette, men ingen ville ta i saken, av frykt for å skape rasisme. For overgriperne var i hovedsak muslimer med pakistansk bakgrunn.

Historiene er så groteske at man nesten ikke klarer å ta det inn over seg. De unge jentene ble voldtatt på samlebånd. En av jentene som ikke «oppførte seg». fikk tungen spikret fast til et bord før hun deretter ble voldtatt av den ene etter den andre. Jentene var svært unge, helt ned i 12–13 år. Overgriperne var ofte middelaldrende menn. De som protesterte mot massevoldtektene, ble avskrevet som høyreekstremister og rasister. Det britiske parlamentsmedlemmet for Labour, Naz Shah, delte en tweet som ba jentene om å holde kjeft på grunn av «mangfold»:

Those abused girls in Rotherham and elsewhere just need to shut their mouths. For the good of diversity.

Mange eksempler

Jeg kunne nevnt eksempler nok til at det kunne fylt en bok. Danske Axel Axgil skulle få en plass oppkalt etter seg, som takk for sin langvarige kamp for homorettigheter. Men så ble det avslørt at han hadde vært medlem av en pedofili-ring.

I Sverige har man middelaldrende kvinner som har fått sitt eget begrep: batikhäxor. De er så «gode» at de utnytter unge asylsøkere seksuelt. I Norge holdt et samlet mediekorps stillheten rundt Trine Skei Grandes overgrep mot en ung mann, helt til Resett avslørte saken, og fikk massiv utskjelling av det samme mediekorpset.

Vi tillater at innvandrere får fortsette sine overgrep i ekteskapet med jenter som faktisk er under den seksuelle lavalder. Dette er legalisert voldtekt. Vår egen godhetsprins Per Fuggeli mente vi burde forstå. Inger Støjberg skilte voldtektsofrene fra overgriperne, nå ender det altså med at hun blir stilt for riksrett. Et stort flertall av Folketinget vil altså dømme Støjberg for at hun forhindrer voldtekt av barn! Man må klype seg i armen, det er nesten ikke til å tro.

Det starter i barnehagen og ender opp i de øverste sirkler

Samtidig læres våre barn opp i flytende seksualitet allerede i barnehagen, og barn får høre av BBC at det finnes minst 100 ulike kjønn, og at å bli trans er veien til lykke. Barn blir invitert i Pride-festivaler. Er det for å feire polygami? Dette er nemlig en av Foreningen Fris kampsaker.

Internasjonalt er Epstein-saken velkjent. Han hadde unge jenter som sexslaver på sin private øy, og hans private fly Lolita Express gikk i skytteltrafikk, med dignitærer som Bill Clinton og den britiske prinsen Andrew. I et skandaleintervju ble prinsen spurt om hvorfor han overnattet hos den dømte overgriperen Epstein. Svaret han ga, var sjokkerende:

The Duke of York said it was “convenient” to stay at paedophile Jeffrey Epstein’s property and felt like the “honourable” thing to do at the time.

Andrew made the comments during a BBC Newsnight interview about his links to the disgraced financier who was found dead earlier this year in a prison cell while being held on sex trafficking charges.

Vår egen Terje Rød Larsen mottok støtte til sin NGO mange år etter at Epstein var dømt. Da det ble kjent at Rød Larsen skyldte Epstein 130.000 dollar, ble han av styret bedt om en forklaring. Men Rød Larsen ville ikke gi noen forklaring, og måtte derfor fratre sin posisjon.

Man skal ikke spekulere vilt. Men det er vel et legitimt spørsmål å stille: Hvorfor skyldte Rød Larsen 130.000 dollar til en velkjent, dømt sexovergriper? Uansett grunn, så er det akkurat slike ting som henger i luften og blir plukket opp av nettverk som QAnon.

Politikere og myndighetspersoner er tiltrukket av makt. Seksuelle overgrep er et uttrykk for makt. Selvsagt driver de aller fleste politikere ikke med slikt. Men det tegner seg et bilde av tildekking og aksept av adferd som ikke ville blitt godtatt i de fleste miljøer.

Og når reelle overgrep kostes under teppet, så gror konspirasjonsteoriene fram. Så selv om jeg ikke tror på QAnons spekulasjoner, så er det ikke vanskelig å forstå hvor de kommer fra.

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!


 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.