Kongressmann fra Kentucky Thomas Massie tror 7.000 soldater vil bli stående i Washington for å støtte opp under riksrettssaken og for å underbygge advarselen fra Department of Homeland Security om at trusselen fra «hvite rasister og ekstremister» er reell. Soldater i gatene skal fortelle innbyggerne at myndighetene må være på vakt. Men kan det være omvendt? Kan det være de som utplasserer soldater som er farlige? Som skaper faren?

FBI-agenter stormet onsdag morgen hjemmet til journalist Doug Mackey og kastet ham i fengsel. I tiltalen heter det at han brukte sosiale medier til å spre feiloppfatninger rett før valget i 2016. FBI viser til en lov som sier at det ikke er tillatt å påvirke velgere slik at de avstår fra å stemme. Det er vanskelig å ta dette alvorlig, hvis det ikke var for at det er sant. FBI-agenter henter konservative journalister kl. 7 om morgenen for noe de har skrevet på sosiale medier.

 

Kjøp Sammenstøt mellom sivilisasjoner? her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.