FBI-direktør Chris Wray deltok i en samtale under World Economic Forum-møtet i Davos nylig. Der hevdet han at fremtidens nasjonale sikkerhet involverer et partnerskap mellom myndigheter og Big Tech.

Gateway Pundit er ikke nådige i sin kritikk av Wray.

Wray er kjent for å stå bak et kupp mot den sittende presidenten i USA og lyve om det for kongressen.

Wray ledet også operatører fra FBI som både planla og finansierte den falske kidnappingen av Demokratenes guvernør i Michigan.

Videre nevnes at Wray sto bak FBI-agentene som infiltrerte demonstrantene utenfor Capitol 6. januar. Twitter-filene har avslørt hvordan FBI kontrollerte dette sosiale mediet og sensurerte konservative stemmer, og at FBI-agenter forsøkte å diskreditere journalistene som sto bak.

Men Chris Wray har ikke lært noe som helst.

Onsdag sa Wray altså at fremtidens nasjonale sikkerhet involverer et partnerskap mellom myndighetene og Big Tech.

Dette er nok et eksempel på offentlig-privat samarbeid. Samarbeidet rettes dog ikke mot borgerne, men mot ikke-statlige organisasjoner, forretningslivet og selvsagt regimemediene. Dette utgjør en direkte trussel mot vår sikkerhet som individer, som ikke ser ut til å oppta denne gjengen noe særlig.

I Norge er eiendomsretten tilnærmet avskaffet, helt etter WEFs spådom som fremstår som et mål: I 2030 skal vi ikke eie noen ting, og være lykkelige.

Det grønne skiftet og pandemihysteriet er eksempler på hvordan individuell frihet avskaffes mens midlene våre konfiskeres. Dette samarbeidet mellom offentlige myndigheter og private organisasjoner med en form for makt er nok et tema som vil bli tatt opp flere ganger.

Les også:

Offentlig–privat samarbeid har blitt en samfunnstrussel

Kjøp billetter til Document-møtet i Oslo den 26. januar her.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok her og som ebok her!

Kjøp bøker fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.