Hans medarbeidere krevde hans avgang som generaldirektør for Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB). Idag har Dan Eliassen takket for seg og fratrådt stillingen.

– Skälet för mitt ställningstagande är att MSB som myndighet ska få bästa möjliga förutsättningar att genomföra sitt viktiga uppdrag. Det är därför som jag i dag har begärt förflyttning om att lämna uppdraget, säger Dan Eliasson.

Forflyttning? Dan Eliasson er svensk mester i å lande mykt hver gang han får sparken.

– Det viktiga är inte jag som person. Det viktiga är hur vi som samhälle hanterar pandemin och att allt fokus är på den otroligt viktiga uppgiften. Skälet för mitt ställningstagande är att MSB som myndighet ska få bästa möjliga förutsättningar att genomföra sitt viktiga uppdrag. Det är därför som jag i dag har begärt förflyttning om att lämna uppdraget, sier Dan Eliasson.

Historien med juleturen for å besøke datteren på Gran Canaria hadde, ifølge svenske alternative medier, flere sider. Datteren hadde kun vært på Gran Canaria siden 21. desember, men de står begge registrert med hjemmeadresse på Södermalm i Stockholm. Clara Eliasson hadde selv lagt ut informasjonen på Instagram. Hun hadde tilbrakt høsten i Italia.

Expressen

Kjøp Prosessen mot Israel fra Document Forlag!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.