Frölunda i Göteborg – Google maps

I 12-tiden lørdag formiddag falt en kvinne fra en balkong i Frölunda i Göteborg. Hun døde av skadene en time senere. Omstendighetene er uklare, sier politiet. De vet ikke om hun har falt, hoppet eller blitt dyttet. Hun hørte ikke hjemme på adressen. Politiet har derfor startet en mordetterforskning.

– Hon har fallit från andra eller tredje våningen. I nuläget är hon okänd och vi håller på att fastställa hennes identitet, sier Christer Fuxborg, presstalsmann ved polisen region Väst.

– Vi vet inte om hon har ramlat, hoppat eller blivit knuffad. Det är det vi försöker utreda just nu. Men hon är inte skriven på adressen.

– Det gör vi för att så att säga kunna öppna verktygslådan och kunna utreda och ta reda på vad som hänt, spärra av platsen samt hämta folk till förhör. Vi vet ännu inte om det rör sig om brott eller något annat och det är det vi nu ska ta reda på, sier Christer Fuxborg.

– Det är två personer som befann sig i lägenheten. De ska nu förhöras och är i nuläget inte misstänkta för brott.

Et vitne skal ha sett kvinnen falle og samtidig hørt et skrik.

Expressen    Aftonbladet    gp.se   polisen

Kjøp Klanen her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.